| BulldogK a întrebat:

Ce e frumos la un meci de baschet. La fotbal, de exemplu poti spune ca driblingurile, suturile de la distanta, contra-atacurile, uneori si pasele, dar cand ma uit la un meci de baschet, mai ai ales eu care nu stiu daca am vazut vreodata unul intreg, ce ma poate face sa ma uit in continuare la el

Răspuns Câştigător
| InstructorulTauDeFitness a răspuns:

Si baschetul are driblinguri, aruncari de 3 puncte, contra-atacuri si pase laughing Problema e ca nu esti obisnuit cu acest tip de joc. Urmareste meciurile din NBA si acolo sunt multe meciuri, concursuri de aruncat de la distanta, concurs de slam-dunk etc.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si la baschet exista dribling, pase, contraatac, puncte de la distanta si cosuri la cateva minute. Este incomparabil mai spectaculos ca fotbalul

| iAMVi a răspuns:

Daca nu-ti place, nu-ti place si punct.
Daca ai vedea un meci din Euroliga cu pase de exceptie, driblinguri, intoarceri neasteptate, aruncari de 3 puncte poate te-ar face sa te mai uiti dar repet, de ce te-ai uita la un sport care nu te atrage?

| BulldogK explică (pentru iAMVi):

Nu zic ca nu mi-ar pacea, tocmai asta e de fapt, ca de exemplu nici cand am inceput sa ma uit la fotbal nu prea cred ca intelegeam ceva dar cu timpul am ajuns sa ma uit in fiecare zi la meciuri.