|

Ce este AMMINO - ul pentru ce se foloseste? Si care is mai bune liquidul sau tabletele? ( e bun sa imi dezvolt musculatura)?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Se foloseste pentru a da un extra de energie corpului tau si pentru regenerarea muschilor dupa un antrenament dur. Este la fel de eficient si lichidul si tabletele, si este mai eficient sa-l folosesti intre orele de mancare. E bun ca sa-ti dea energie, pentru a dezvolta musculatura sunt alte produse bazate pe proteine, creatine, cafeina, etc. Le gasesti in magazine specializate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Alt copil mic.

1. cuvantul "creatine" NU EXISTA, esti analfabet sau ce?
2. proteina e facuta din aminoacizi... deci, nu mai spune gen "alte produse"

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Am tradus din spaniola, macar nu judeca, ci INTREABA. Nu te crede asa destept. Si da, stiu ca proteina e formata din aminoacizi, de aia nu am mai specificat si aminoacizii. Cu "alte produse" ma refer intr-adevar la ALTE PRODUSE care sunt facute din altceva, nu din elementele specificate mai sus. IAR, daca nu vrei sa ajuti, nu mai comenta. Nu ti-a cerut NIMENI parerea. happy

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FαмєLiqυσяLσvє):

Ba mie chiar imi cer foarte multi parerea, sunt utilizatorul nr 1 la sport cu peste 10 ani experienta in sport si nutritie.

Copil mic... traduce din spaniola ca e INCAPABIL sa zica de la el, ca are ZERO carti citite in acest domeniu!

Dispari ma COPIL PAMPALAU!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează