| Mii_Ca_1990 a întrebat:

Ce exerciti sa fac pentru fund bombat si in cat timp primesc rezultate daca fac zilnic si vreau sa fiu slaba la coapse, ce pot face pentru a slabi mult la coapse? Si in cat timp primesc rezultate? Multumesc

6 răspunsuri:
| Dreamer a răspuns:

Flexii la banca pentru biceps femural...tonifiezi si fundul si coapsele in acelasi timp. Combina cu o dieta si cardio si e îndeajuns.

| darrio2007 a răspuns:

Crezi ca daca erau exercitii pentru bombarea fundului isi mai bagau unele silicon la fese?
Sunt exercitii dar pentru intarirea muschilor fesieri dar nu inseamna ca si fundul va fi bombat. Difera conformatia fiecarei femei.

| CristinaMaria222 a răspuns (pentru darrio2007):

Pai dacă nu se încumetă să muncească normal ca își pun silicon!

| K0sti a răspuns:

Rezultatele le primesti dupa ce trec de comisia de specialitate!

| Klandestin a răspuns:

Sex dimineata si seara!

| fdhgcvnb a răspuns:

Salut! Din câte am înțeles,majoritatea exercițiilor pe care le faci pentru a lucra mușchii fesieri antrenează într-o măsură sau alta și mușchii picioarelor. Nu se poate una fără alta-deci cam greu să crești masa musculară la fese și să slăbești la picioare(adică să rămână subțiri, căci va crește masa musculară și acolo).Ce trebuie să faci este, dacă mergi la sală, spune-i instructorului ce vrei, astfel încât să aleagă exerciții care lucrează cât mai mult mușchii fesieri și cât mai puțin pe cei ai picioarelor. Așa cum a spus și darrio2007 oamenii sunt construiți diferit,iar asta se vede nu numai în modul în care este distribuită grăsimea atunci când te îngrași(unii oamenii pun grăsimea pe coapse,alții pe talie, la unii se distribuie exact unde trebuie încât să-și păstreze talie și forme)ci și în modul în care sunt distribuiți mușchii și forma lor. Unele femei au picioarele groase fie că sunt slabe, grase sau tonifiate. Dacă te gândești că atunci când vei slăbi vei avea brațe subțiri și spațiul acela atât de glorificat dintre coapse, s-ar putea să fii dezamăgită, oricât de mult ai slăbi.
http://blog.virtuagym.com/toned-butt-without-growing-legs/
Dă click pe ce e scris cu portocaliu și te va duce pe Youtube, cu demonstrație la fiecare exercițiu care respectă ce ți-am explicar eu mai sus.
Baftă!