| Steaua19861 a întrebat:

Ce parere aveti despre reusita celor de la Real Madrid? In stagiunea tocmai incheiata a Uefa Champions League,acolo unde dupa cum am putut vedea au reusit sa scoata din competitie echipe precum Chelsea,Paris Saint Germain,Manchester City, iar aseara cotata cu sansa a doua reusind din nou sa contrazica calculele hartiei, in fata celor de la Liverpool, Real Madrid reuseste al 14 lea titlu continental la nivel de cluburi reusind astfel sa si extinda suprematia pe acest segment al celor mai bine cotate cluburi din istoria acestei competitii, Uefa Champions League!

5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

E de-a dreptul SF modalitatea prin care Real a castigat acest trofeu, toate calificarile lor sunt absolut ireale, UCL e competitia lor, sunt nascuti sub o stea norocoasa, norocul si trofeele trag la ei, sunt facuti pentru asa ceva, cel mai mare club din istoria fotbalului.

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
O victorie meritată chiar daca Realul a stat la cutie și Liverpool a dominat meciul.De altfel Realul nu putea să se arunce cu totul în atac pentru că Liverpool e letala în atac.
Meritul principal e a lui Ancelotti care și-a făcut foarte bine temele și a știut ce tactica trebuie să aplice cu Liverpool având în vedere că a mai jucat două finale cu ei.
As putea spune că a fost cea mai frumoasa finala din ultimii patru ani.

| Steaua19861 explică (pentru LordCristobal):

Cu atat mai mare este meritul,, galacticilor"cu cat au reusit sa mentina poarta intacta in conditiile in care cum ati spus si dvs.Liverpool are in general o forta ofensiva de invidiat pentru celalte contracandidate in Premier League sau Champions League!

Răspuns utilizator avertizat
| Radu059 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, a fost o finala plictisitoare. Acum daca au meritat sau nu, nu stiu ce sa zic. Putem spune ca daca nu era Courtois era pierdut meciul.