| Stropdeploaie a întrebat:

Ce parere aveti despre Simona Halep?
O va depasi pe Nadia Comaneci? Din punctul de vedere al Celebritatii?!?

Sau Simona Halep sa fie o simpla facatura a Mafiei Caselor de Pariuri?!

51 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai bine tăceai.

| debarasator63 a răspuns (pentru darrio2007):

Sigur, sigur..altceva cam ce ar trebui sa mai fac sa-ti linistesc ego-ul?

| darrio2007 a răspuns (pentru debarasator63):

Nu era pentru tine. Du-te si mai debarasează.

| debarasator63 a răspuns (pentru darrio2007):

Of, of... cat spirit ai happy

| darrio2007 a răspuns (pentru debarasator63):

Iar tu ce nume ai!

| ionut1980 a răspuns:

Învață să scrii! Revin-o!

| RAY a răspuns:

De ce trebuie mereu sa va criticati intre voi, fata aia a muncit de a ajuns acolo unde e

| Stropdeploaie explică (pentru RAY):

Hallo... Este o simpla intrebare!
Si daca ar fi sa o critic. o critic pentru ca pur si simplu as avea niste dubii! Sa fie sanatoasa ca munceste! Munceste pentru ea Nicidecum pentru mine! Si nici pentru Romania! Pentru ca statul Roman nu a ajutat o cu absolut nimic!

| RAY a răspuns (pentru Stropdeploaie):

Fiecare e diferit in felul lui, daca ar castiga alta echipa rom liga campionilor, care ar fi mai buna intre ea si steaua?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Exista perioade in fotbal, UCL e ceva aparte in fotbal,, Steaua cand a castigat CEE in 86' a fost pura intamplare, se intampla o data la 1000 de ani o asa minune, nu va mai castiga niciodata acel trofeu, tot ce-mi place e ca au batut-o pe Barca in finala/

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Nu cred ca a fost pura intampla si multa vointa, ambitie, determinare

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

E clar ca ai determinare si multa ambitie cand participi in finala oricarei finale din oricare domeniu, ai sansa ta sa te afirmi,, dar faptul ca o echipa din Romania a castigat acel trofeu chiar e pura intamplare.

| ionut1980 a răspuns (pentru Drimmero):

Salut! Fara sa te jignesc sau sa intru in polemica cu tine, Steaua a fost mai buna in acel moment. Tu ai spus "exista momente in fotbal". Eu as spune:sunt echipe sau jucatori. Ei fac diferenta. Si atunci au facut-o romanii. Acum sistemul e mult diferit.

| Drimmero a răspuns (pentru ionut1980):

'Acele momente in fotbal' reprezinta echipa si jucatorii din acel timp, acolo bateam eu apropoul, era si pe timpul comunismului cand se faceau toate manevrele inclusiv in fotbal.

Nici Barza n-a fost mare scula de echipa atunci cum nu e nici acum.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Stropdeploaie):

Munceste si pentru tine. Munceste si pentru Romania. In dreptul numelui cand joaca undeva ii apare steagul Romaniei, nu al familiei proprii. Cind te duci undeva in strainatate, inainte sa iti iei una in bot pentru ca romanii sunt hoti samd, s-ar putea ca cineva sa isi aduca aminte de ea, Hagi, Nadia, si sa purtati o discutie amicala in loc sa ti-o iei pe coaja. Gindeste inainte sa debitezi enormitati!

| Holiday a răspuns (pentru Drimmero):

"...dar faptul ca o echipa din Romania a castigat acel trofeu chiar e pura intamplare."

Intre 86 si 89 Steaua a avut doua finale si o semifinala de Cupa Campionilor Europeni. Inainte cu cativa ani avusese si Dinamo o semifinala tot CCE si U Craiova una de Cupa UEFA. Deci nu a fost deloc intamplare.

| Drimmero a răspuns (pentru Holiday):

Si din cele enumerate de tine, cate au castigat CCE, nu cumva doar Steaua? Stai linistit,, au ajuns asa departe echipele romanesti pentru ca le-au inlocuit pe cele englezesti care au fost suspendate dupa finala Juventus-Liverpool din 85' daca iti aduci bine aminte incidentul de pe Heysel cand suporterii englezi si echipele engleze au fost suspendate si amendate ani intregi, la ce echipe aveau englezii, doar ei ar fi castigat trofeele, nu mai vedeai echipe din Romania. Marea valoare a fotbalului romanesc a fost in comunism...cam da de gandim pentru mine cel putin.

| Holiday a răspuns (pentru Drimmero):

"...dar faptul ca o echipa din Romania a castigat acel trofeu chiar e pura intamplare."

Statistic vorbind e mai probabil sa castige una din Romania decat Arsenal. Astia n-au castigat niciodata si nici sperante nu se intrevad.laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Holiday):

Asta ar fi una dintre glume cu ' mai degraba castiga una din Romania', lasam si noi trolling-ul asta? Arsenal ar trebui sa castige campionatul si sa lase visele pentru UCL, eu unul prefer de 1000 de ori campionatul din Anglia, am si caruntit de cand n-au mai castigat,, se fac 15 ani curand.

Lasa-ma sa ghicesc...esti barcelonist balcanic?

| Holiday a răspuns (pentru Drimmero):

Neah, desi dintre Barcelona si Arsenal, evident prefer Barcelona. De fapt daca e sa tin cu o echipa, aia e Bayern Munchen. Dar nu te gandi ca intru in depresie daca ia bataie de la MU in finala UCL in ultimele 2 minute...laughing

Ce am zis mai devreme nu e gluma deloc, statistica imi da dreptate. Pacat ca nu mai exista Cupa Oraselor Targuri ca acolo au avut ceva succes.laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Holiday):

Normal, echipa mai mizerabila si hoata e mereu cea care e aleasa, astia fara arbitri erau la nivelul Stelei Rosii Belgrad si a Stelei Bucuresti la nivel de trofee europene si se viseaza mare echipa...e strigator la cer/

Lasa-ma frate cu statistic, Arsenal nu are echipa de UCL si punct! unica sansa a avut-o in 2006, restul au fost doar batai de joc, din ce cauza e Arsenal asa? nu din cauza lui Wenger? a facut mai multe rele la echipa decat lucruri bune...acum Emery are mult de tras la echipa pentru a redresa-o in totalitate, inca avem lacune in defensiva, bube care nu au fost date cu alifie la timp iar acum s-au facut eruptii cutanate cat craterul.
Man United...alta mizerie de echipa, alti hoti si aia.

| Holiday a răspuns (pentru Drimmero):

"...nu din cauza lui Wenger? a facut mai multe rele la echipa decat lucruri bune..."

Asta e gluma, ce spui tu. Perioada Wenger a fost de departe cea mai buna din istoria clubului, exceptant perioada 1930-1935, dar sper ca nu cu vremurile alea faci comparatiile...

https://en.wikipedia.org/......senal_F.C.

| Drimmero a răspuns (pentru Holiday):

Era Wenger a fost buna la inceput cand echipa reusea sa se bata cu united pentru trofee, ii fura campionate. Mult mai bun decat Wenger a fost Graham daca ai auzit de el, ala da antrenor, am citit multe despre el, pacat ca nu l-am prins. L-am prins pe Wenger in toata perioada. Nu cu acea perioada compar eu, atunci Arsenal era numarul 1 in Anglia.

Ce gluma buna sa-mi dai acel link cand eu ii stiu istoria, nu cunosti echipa mai bine decat bine, te asigur.

Si da, wenger dupa 2010 a incetat sa mai insemne ceva, a adus marile umilinte pentru Arsenal, acel 8-2 cu united imi face si acum tensiune,, singura umilinta peste care nu pot sa trec prea usor. Wenger daca se retragea in 2014 cand luase FA Cup, il respectam cat traia,, dar si-a prelungit ura mea pentru el. Cred ca nu realizezi cate transferuri mari a ratat la Arsenal, au plecat marii jucatori in mandatul lui, Henry, Fabregas, van Persie,, vieira si multi altii, in afara de Henry si Vieira, pe restul nu i-am iertat, au parasit clubul fara pic de demnitate ducandu-se la marile rivale, niste tradatori, sa nu uit si de Sanchez care a fugit la united si el...asta a facut wenger in ultimii ani de 'glorie', si-a batut joc. Cu Emery am sperante ca ne vom reveni, in 2 ani cel mai probabil ne batem iar la titlu! up the gunners!

| Holiday a răspuns (pentru Drimmero):

"Cu Emery am sperante ca ne vom reveni..."

Cel mai probabil nu-l prinde 2021 la Arsenal. Anul asta locul 6, la anul locul 8, apoi eject...laughing
Mai vedem, dar nu sunt semne bune.

| Drimmero a răspuns (pentru Holiday):

Cine a zis ca ia locul 6? Ne batem cu chelsea si united pentru locul 4, asta e obiectivul in 2019 + castigarea UEL care ar duce-o direct in grupele UCL, zic sa nu ne grabim cu concluzii de genul, Arsenal cu lotul prezent are rezultate decente acasa cu echipele din top 6,, ceea ce nu se intampla cu wenger.

Am ramas tunar cand eram pe locul 16...indiferent de deznodamant raman cu ei, fie ce-o fi!

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru Drimmero):

Am mai zis-o si o sa o sustin, fara Heysel nu avea sansa Steaua sa castige CCE. Aveam cea mai buna echipa din Europa pe atunci, venise si Lieneker, Barcelona pe atunci nu avea echipa, si ea si Steaua au beneficiat de concurenta slaba care era la vremea respectiva. Asta ar fi fost sansa noastra, ca data trecuta cand am incercat am dat de un Panathiniakos puternic, ce sa zic, macar am fost batuti de echipa care a jucat finala...

| Drimmero a răspuns (pentru EvilMayDie64):

CCE era oricum o competitie fara Dumnezeu, se jucau mult mai putine meciuri si participau prea putine echipe, fata de UCL care e un upgrade mult mai spectaculos al competitiei.

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru Drimmero):

Intr-adevar, CCE ca format era o competitie primitiva, iar UCL a fost chiar spectaculos, cel putin pana la UCL-ul castigat de Chelsea. Dar in palmaresul unor cluburi conteaza faptul ca au castigat si acea competitie primitiva. Toti fanii stelisti se mandresc cu Cupa castigata in 86, desi acum nici macar nu se stie la care dintre cele doua echipe se afla laughing

| Drimmero a răspuns (pentru EvilMayDie64):

UCL nu mai e ce a fost candva, fotbalul parca nu mai e ce a fost, prea mult marketing si prea putin fotbal, parerea mea.
Fireste ca si acel CCE sa-l ai in palmares, nu strica absolut deloc.
Cine zici ca ia liga anul asta?

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru Drimmero):

Fotbalul nu e inca mort, e doar in coma. Macar au mai bagat cate un VAR sa incerce sa-l resusciteze.

Hmm, sincer nu stiu... Cred ca au sanse Juventus si Liverpool daca trece de Bayern. Sincer, nu mi-ar place sa castige nici una dintre ele, dar cine altcineva sa-l ia? Real si Barca sunt in criza, Atletico e impotenta, Bayern cu Kovacs e cum e, PSG si City sunt niste glume de milioane de euro.

| Drimmero a răspuns (pentru EvilMayDie64):

Macar anul asta o sa fie o echipa care va castiga pe bune, o data cu implementarea sistemului VAR, m-am tot saturat sa vad meciuri furate,, ti se face scarba!

Juventus, PSG si City par sa fie cele mai bine inchegate pana acum, dar ultimele 2 se stie ca sunt panarame cand dau de adversari de calibrul lor. Liverpool are si ea echipa puternica, dar vor campionatul...si cred ca vor renunta la UCL in detrimentul campionatului, Bayern cu Kovac e o gluma care pare sa-si revina, Atletico cu Grande Simeone o sa faca o figura frumoasa doar daca o vor scoate pe Juventus, Barca e slaba, Real e mediocra. Inca nu se stie dupa acum/

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru Drimmero):

Personal, as vrea sa ia Atletico. Daca in 2014, au fost capra cu autobuz mai rau ca Chelsea, in 2016 chiar au fost peste Real, au pierdut din pur ghinion. Cat de tare ar fi sa nu mai fie doar Barca si Real singurele echipe din Spania cu UCL castigat... As fi ok pana si cu City, chit ca sunt o plasticarie ridicata de arabi, ca sincer nici United n-ar fi fost prea mult peste ei daca n-ar fi venit Sir Alex. Multi scumsi uita cum i-a retrogradat Denis Law cand juca pe Maine Road.

| Drimmero a răspuns (pentru EvilMayDie64):

Juventus e foarte posibil sa-l ia pentru ca Ronaldo!

Au uitat cand inainte de venirea lui SAF aveau acelasi numar de campionate cu Everton.
E disputat UCL dar nu mai e cum a fost ca acum 10-20 de ani.

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru Drimmero):

Chiar mai putine daca imi amintesc eu bine...

UCL nu mai e asa disputat pentru ca au slabit echipe care erau in top acum ceva ani si au aparut ori masinarii petroliere ca PSG si City, ori echipe impotente ca Atletico si BVB, iar echipe ca Bayern si Juventus nu au concurenta in campionat, si asta se vede oarecum si in Liga. Era si normal ca Realul lui Perez sa se ridice la un moment dat, cum e acum normal sa cada dupa plecarea lui Ronaldo.

| Drimmero a răspuns:

Simonica nu o sa fie niciodata world class, n-are statut, o bate Serena de-i suna tenisul in cap, o simpatizam inainte,, dar prea e suspect ca nu isi recunoaste valoarea si mereu cand o bate cineva ori e obosita, ori e accidentata si tot asa.

Niciodata nu se va compara Halep cu Nadia nici daca se mai naste inca o data.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Este number one in lume, la tenis, halep, despre care simonica vorbesti?

Showing results for who is number one in tennis women


Search Results

The best-ranked player is Simona Halep with 8, 061 points. The WTA Singles Rankings ranks the top women's professional tennis players in the world.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Bwhahahaha..., numarul 1? pai ce-ai facut Simonica? Ti-a dat Serena cu tenisul in cap.

Voi chiar aveti probleme grave daca mi-o puneti pe Halep pe primul loc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Pai cum ce-a facut, do you even watch tennis games? Sau vorbesti doar asa sa te aflii in treaba? Asa si a batut-o, dar e vorba de punctaj. simona este nr 1 mondial la tennis. Ce mai vrei mai mult de atat? se iau in considerare toate meciurile ei, nu doar cele cu serena.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce facatura mah, ai probleme la mansarda? Tu crezi ca a ajuns unde a ajuns fara munca?

| anonimg a răspuns:

Pai si Florin Salam si Nicolae Guta au depasit-o pe Nadia Comaneci la celebritate. happy

| J0B0MAT a răspuns:

Până acolo, cred că a depăşit -o Inna.

| AnastasiaK a răspuns:

Nadia este atat de faimoasa prntru ca a obtinut prima nota de 10. Asta nu inseamna ca nu a mai ajuns nicio alta gimnasta la nivelul ei, insa ea va ramane faimoasa pentru asta fiind PRIMA care a obtinut acel rezultat.

Simona are si ea faima ei in sportul pe care il practica, dar momentan nu poate fi vorba de acelasi tip de faima. Asta nu inseamna ca una e mai buna ca alta, daca ma intrebi pe mine, ci pur si simplu vorbim de sporturi diferite, de vremuri diferite, deci implicit de posibilitati diferite.

| ziftode a răspuns:

Ma indoiesc, iar din cate vad Simona mai si pierde din cand in cand
iar Nadia a facut niste performante, atat de mari, ca nu cred ca vor fi depasite prea curand, de cineva, mai ales cu steroizii din ziua de azi
hai sa iti dau un exemplu:

la o olimpiada mondiala, organizatorii sunt nu numai verificati de federatiile locale si internationale de gimnastica, dar sunt "sub privirile" tuturor celorlalti, federatii, sportivi, andrenori, TOT PUBLICUL DIN SALA, etc.

si cu toate astea (care e un lucru ENORM), nimeni, nimeni, NIMENI, **NIMENI** NU S-A GANDIT CA CINEVA AR PUTEA LUA NOTA 10, dovada este atat de clara si absoluta ca FACE INTREGUL LUCRU SA FIE INCREDIBIL DE MARET:

afisajele din sala, la momentul respectiv, nu puteau afisa FIZIC nota 10, asa ca au trebuit sa afiseze nota 1.0

| goguPatent a răspuns:

Facatura a Mafiei Pariurilor?
Mafia pariurilor a tinut-o un 1 pe locul 1 WTA?
Tot mafia a castigat Roland Garros?

Sa fiu in locul ei mi-ar fi rusine ca reprezint Romania cand sunt atatia tampiti ca tine care se pisa pe munca ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum poti sa o compari pe Simona cu Nadia. Sa o depaseasca pe Nadia? Unde? La inaltime? Nadia ramane o legenda.

| Stropdeploaie explică (pentru anonim_4396):

Si Simona? NU va Ramane o legenda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt tu compari mancarea chinezeasca cu cea romanesca. Ce treaba are tenisul cu gimnastica?

Iar Simona "legenda" nici in cartile de istorie. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este number 1 mondial, tu ce crezi?

| christine99 a răspuns:

Fiecare e o profesionistă în domeniul ei. Aparțin unor perioade diferite, Nadia a fost o mândrie in timpul comunismului, Simona e în zilele noastre. Diferența e că sportul nu mai e apreciat ca pe vremea aceea. Știu că Simona a trecut și prin niște operații, are probleme de sănătate dacă ar fi fost făcătură, nu s-ar mai fi stresat ea atât.

| debarasator63 a răspuns:

Atata timp cat tatal ei se ocupa de ea, niciodata.

| Kuroo a răspuns:

Nu cred ca o va depasi. Ce e vechi ramane de calitate.

Întrebări similare