|

Ce sa mananc inainte sa merg la sala si dupa ce ma intorc? La ce intervale de timp?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Spun din ce stiu.
Am inteles ca la cam juma de ora inainte si dupa, ar trebui sa consumi ceva care sa iti dea energie inainte, si poate ceva proteine iar apoi proteine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai inainte de sala mananci carbohidrati (adica tot ce nu e carne) pana te simti sarul (daca nu vr sa slabesti, daca vr sa slabesti mananci cam cat sa simti ca nu iti mai trebuie dar ar intra) dupa sala mananci carne (oricum cam la cina asta manca toate lumea, eu aleg conservele cu sardine) de asemenea manci pana te saturi. Nu conteaza exact cu cat timp sa mananci, daca te simti in stare sa mergi la sala fara sa ti se faca foame nu trebuie sa mananci, daca da mananci. Dupa ce ai venit nu trebuie sa astepti sa bla bla bla manci cand ti-e foamne, numa sa ai grija la calori sa fie doar un pic peste ce consumi nu cu mult (ex consumi 2000 calori, mananca 2200 sau 2500) aceste valori sunt doar exemple.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In general fructe si apa, cam in jumatate de ora

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai prima data, daca tu vrei sa faci banda, trebuie neaparat ca sa nu mananci / sa mananci inainte cu o ora si jumatate. Daca mananci inainte sa faci banda cu vreo 20 de minute, o sa te simti mai greu si iti va fi mult mai greu sa alergi la un nivel ridicat.

Daca vrei sa faci muschi, aici intervine mancarea, ai nevoie in general de carne si un fruct.
Daca faci asta inainte sa te duci la sala e super si nu vei avea treaba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează