anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,TPU!

Ce mananc inainte sa merg la sala dimineata?

6 răspunsuri:
| DanielPH a răspuns:

Https://www.facebook.com/pages/Angel-Fitness/458442124284393?fref=ts

Omul acesta te invata exact ce trebuie sa mananci inainte, dupa, dar si cand nu mergi la sala, iti da si o gramada de sfaturi, il recomand.
Deruleaza in jos pana gasesti videoclipul, trebuie sa fie pe acolo, daca nu il gasesti, ia asta:

http://www.culturism.ro/vedete/ce-mancam-inainte-si-dupa-antrenament.html

Sper ca ti-am fost de folos.

| hgcl a răspuns:

Daca vrei sa mergi la sala dimineata, ar trebui sa mananci cu o ora inainte. Ai nevoie de o masa generoasa in carbohidrati (fulgi de ovaz, paste, orez, paine integrala cu seminte...), care alaturi de o sursa de proteina (lapte, iaurt, branza, carne, oua...) sa iti ofere necesarul energetic pentru antrenament, si adaugi ceva glucide care le iei dintr-un fruct (mere sau portocale) contin vitamina C si fructoza care o sa iti dea energie. Si daca mai adaugi inca 5 grame de creatina inainte o sa ai foarte mare energie la sala, si daca nu adaugi creatina tot o sa ai energie. Bafta!

| 1231242 a răspuns (pentru hgcl):

Iaurt Activia cu cereale integrale este suficient sau trebuie sa mai mananc ceva pe deasupra?

| hgcl a răspuns (pentru 1231242):

Cu un iaurt sigur nu ai energie la sala, mai ales daca vrei sa iti supui corpul la un antrenament greu. Un orez cu o bucata de carne si cu un mar sau niste paste cu un pahar de lapte, ceva care sa iti dea energie pe tot parcursul antrenamentului.Iar dupa antrenament poti sa iei o proteina (30 de grame) din zer. Daca vrei ca antrenamentul tau sa fie unul si mai benefic poti sa aduminstrezi si nistre creatina.

| MysteryXD a răspuns:

Ar fi bine sa mananci un fruct cu multe vitamine gen mar pentru energie!

| B3cKham a răspuns (pentru MysteryXD):

Nu mai stiu cine mi-a zis ca marul nu este foarte sanatos mancat direct pe stomacul gol. Acum sa nu crezi ca te contrazic, doar iti spun ce mi-a transmis cineva. As vrea sa stiu si eu daca este adevarat.