| alinmarin213 a întrebat:

Ce se întâmplă dacă mă las de sală după ce am folosit creatina?
Mă voi dezumfla?

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Dupa ce te vei lasa de sala oricum vei scadea in densitatea muschilor, in volum in calitate etc uita-te la cuturisti care faceau de performanta acum 20 de ani si acum cand sunt pensionari, mai arata ei la fel? dar nu te speria asta nu se intampla in 30 de zile ci lent si treptat.
Eu dupa 2 ani de zile mi-am pierdut forma! Oricum ceva tot s-a pastrat!
Este in functie de genetica si de musculatura si mai putin legat de ceea ce ai luat!

| Frank51 a răspuns:

Și cu și fără creatina dacă mușchii nu mai au ce face îți vor spune pa pa. Dacă vrei să îi menții așa cum sunt trebuie să continui.

| RoCkKiD a răspuns:

Depinde cat timp te lasi de sala. Cu sau fara creatina, fara exercitiu muschii o sa revina la marimea lor normala.

| Sekim a răspuns:

Nicio legatura intre creatina si dimensiunea muschilor. Creatina e pur si simplu o sursa de energie stocata in muschi, dar cantitatea nu e suficienta incat sa fie o diferenta mare intre daca folosesti - daca nu folosesti. Nu inteleg daca intrebarea ta se refera strict la pomparea musculara sau la faptul ca iti vei pierde masa musculara. Studiile arata ca si daca nu lucrezi nimic timp de 3 saptamani, atata timp cat mananci corespunzator, nu vei pierde masa musculara la propriu, dar volumul tau va scadea ( glicogenul din muschi va fi prezent intr o cantitate mai mica si apa la fel ).

| Miruna333 a răspuns:

Nu, dar vei observa o usoara scadere a muschilor, pana acum au fost pompati, dar nu dispar de tot

| DorinaK a răspuns:

Bineinteles. Vei ajunge slabanogul de dinainte de a manca creatina.

| maradamian a răspuns:

Salut!

Este clar ca muschii nu vor scadea peste noapte, dar in timp indelungat isi vor schimba dimensiunea, e normal. Asta se intampla tuturor, nu numai tie, indiferent ce ai facut. Chiar daca te lasi de sala, dar isi gasesti alta preocupare care poate mentine muschii la un nivel decent, ei vor continua asta. Repausul total, in timp, va duce la modificarea lor.