| NaturalLl a întrebat:

Ce se poate intampla daca iei pastile de muschi? Poti avea efecte adverse si te poti imbolnavi de boli incurabile? De care pastile, ce cele "artificiale" sau de cele naturale? Va rog, raspundeti-mi si mie si ziceti-mi si care ar putea fi efectele adverse si care sunt cele mai bune pastile de muschi.

Răspuns Câştigător
| Zimm a răspuns:

Nu prea exista "pastile" pentru cresterea muschilor. Ori sunt prafuri (proteine, suplimente in general) care sunt ok cand faci sala, te ajuta foarte mult, ori sunt porcarii pe care ti le injectezi in muschi pe care trebuie sa le eviti cu orice pret. Daca vrei muschi mari, apuca-te de sala, cauta un antrenament serios, adopta un regim alimentar ok si dupa ceva luni poti sa incepi sa iei proteine. Cu rabdare, vei avea muschii pe care-i vrei

3 răspunsuri:
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, te referi la proteine? Daca da, le poti lua atata timp cat faci sala si nu au efecte adverse. In schimb daca te referi la steroizi da, au o gramada de efecte adverse si sa nu-ti treaca prin cap sa iei asa ceva. Iar daca ai vazut pe internet niste "pastile" minune de marire a muschilor fara nici macar un efort sunt doar minciuni, scam-uri sa-ti fure banii.

| lovee2015 a răspuns:

Nu exista pastile de muschi esti doar un copil prost cu multa imaginatie

| NaturalLl explică (pentru lovee2015):

Prostu esti doar tu impreuna cu neamu tau si al matii!