| Cosmin38384 a întrebat:

Ce suplimente recomandați pentru creșterea în masa musculară?

6 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

80% conteaza alimentatia, deci degeaba iei suplimente. As spune chiar sa nu folosesti decat o portie(25gr) pe zi.

Iti enumar cateva alimente care nu pot sa lipseasca dintr-un plan de crestere in masa: oua, carne de pui/curcan, peste, branza, iaurt, lapte, ca si carbo orez, porumb, spanac, broccoli, conopida, varza(le-am combinat cu legume laughing ) sunt recomandate si legume proaspete, care ajuta la digestie. Pentru energie cred ca recomand doar o banana inainte de antrenament, cel putin la inceput de drum.

| InOrOut a răspuns:

Nu recomand suplimente, doar mancare. Sala si 1.5g proteina pe kg corp. Si in cativa ani se va vedea. Uite un supliment, fistic, 100g fistic contine 20g proteina. Daca ai 60kg si bagi zilnic 450g fistic teoretic nu mai trebuie sa mananci nimic. Iarasi fasolea e bogata in proteine. Daca sti ce sa mananci poti fara prafuri de la sala care iti fac rau.

| AnastasiaK a răspuns (pentru InOrOut):

Sunt total de acord că nu are nevoie de suplimente el, dar terminați cu aberațiile "prafuri de la sala care iti fac rau". Avand in vedere ca "prafurile" alea devin necesare la un anumit nivel, e chiar stupid sa propagi ideea ca fac rau...si mai exact, ce rau fac, apropo?

| siriusblack98 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Îți crește un corn de unicorn în frunte de la prafurile alea. El știe, este avansat, tu trebuie să pleci urechea la ce zice acest veteran al sportului și să iei aminte.

| Cosmin86 a răspuns (pentru InOrOut):

Prafurile de la sala iti fac rau? Serios?
Esti doar un copil mic care isi da si el cu parerea, nu?

| Whitesnake99 a răspuns:

Creatina monohidrat, Proteina whey si un preworkout sa te faca baterie inainte de antrenament. Dupa ce te documentezi bine inainte despre fiecare bineinteles si dupa ce esti in stare sa iti construiesti un plan eficient de antrenament si alimentatie.