| Hehehahah a întrebat:

Ce ziceți de cicliștii care fac tot felul de scheme precum ridicarea pe o roata etc? Vi se pare periculos?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pentru noi privitorii : de 2x nu

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

De periculos este. Insa este ok daca se pricep, implica si asta o dexteritate destul de mare la astfel de lucruri.

| johnnny123 a răspuns:

Oare de cate ori o sa mai pui intrebarea asta, si ce raspunsuri mai vrei sa primesti? O sa intrebi acelasi lucru pana cand iti va garanta cineva ca nu esti in absolut niciun pericol?

Raspunsul va fi mereu acelasi: Cu cat iti asumi mai multe riscuri, cu atat ai sanse mai mari sa patesti ceva. Daca tii neaparat sa te dai zmeu, ai macar minimul de reponsabilitate si fa asta intr-un loc in care nu pui pe nimeni altcineva in pericol. Daca e sa-ti rupi gatul, asigura-te macar ca nu-l mai rupi si altcuiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca e periculos, ca orice altceva. Si mersul pe jos e periculos ca nu stii cand dai de o groapa. Deci daca esti paranoic orice e periculos. Ideea e ca cine face asta s-a antrenat (a cazut de multe ori) si intr-un final poate face aceste "scheme" fara sa mai fie un periculos. Asa cum tu ai invatat sa mergi drept si sa observi mediul incat sa nu cazi, astfel facand mersul pe jos din ceva potential periculos in ceva nepericulos, asa si ei, prin exercitiu, stapanesc miscarea incat pericolul devine mic.