| VladCosmin007 a întrebat:

Chestie legata de sala, nestiutorii sa nu isi dea cu presupusul.

Cate mese trebuie sa mananc pe zi pentru a creste masa musculara? Eu iau in plus glutamina, shake de proteine si creatina zilnic. Sau shake-ul inlocuieste o masa?
Si inca ceva: spuneti-mi ce sa mananc la carbohidrati, eu nu prea vreau sa mananc paine deloc, dar nu stiu ce altceva are la fel de multi carbohidrati(ca mdea, nu vreau sa pun grasime de la atatea calorii)

Si inca ceva: am bicepsul deja de 37cm dintr-o luna de sala(o fi destul de mare incat sa se vada in public?), am 16 ani, cam in cat timp o sa creasca mai mult?

3 răspunsuri:
| hgcl a răspuns:

Shake-ul nu inlocuieste o masa, iar legat de mancare baga de cate ori vrei, regula celo 3 mari C: Ce vrei, Cand vrei, Cum vrei. La 16 ani am avut 35 in biceps... ca acum la 20 sa ma laud cu 47winking. Odihna suficienta, mancare multa si buna, antrenament intens si greu si supliment, in ordinea in care ti le-am zis eu. Bafta!

| Alinaka a răspuns:

4 pana la 7 mese, aici poti sa socotesti si gustarile, adica o banana sau alte fructe, pentru masa citeste detalii despre http://www.culturism.net/......54-kg.html daca mai adaugi si o creatina...

| AnonimaZilei a răspuns:

Buna, eu sunt fata, dar însă stiu ce spun. Eu zic sa ai cel putin 2-3 mese pe zi. Poti mânca orez la fiecare masa, orez la punga, dinacela care se fierbe, conține foarte multe proteine. Sa mănânci carne de porc, mai exact, cotlet, si carne de curcan, fara pâine, pâinea conține foarte multe calorii si grăsimi. E bine ca ai ambiție si vrei sa fie si mai mare, întodeauna este loc pentu mai bine. Carnea este cea mai importantă, si carnea de peste, pe grătar bineînțeles, sau in tigaie specifica sa o pui pe aragaz fiind un fel de grătar. Si in proteina e bine sa iti bagi fructe, mere, banane, etc. Sper ca te am ajutat macar putin