| Danidgdr a întrebat:

Cine imi poate spune niste detalii despre pariuri sportive cum imi fac cont ...etc. orce detaliu e bine primit avand in vedere ca nu stiu nimic.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Poti sa pariezi direct din agentie sau direct online, nu ma bag sa-ti dau detalii despre conturi pentru ca nu am incercat si nici eu nu stiu cum e, dar presupun ca iti faci un cont pe diferite site-uri de pariuri sportive,, iti incarci contul cu niste bani si pariezi pe meciurile de acolo.

Nu te apuca de pariuri sportive...sunt niste mizerii si nu recomand, trebuie sa stii mult fotbal si sa joci calculat cu strategii la ele, un cunoscator stie sa faca combinatii si are o probabilitate mai mare de castig decat cineva care e la inceput si nu urmareste meciurile. Depinde si de sportul pe care il pariezi.
Iti spun chestiile astea de baza, cele mai safe pentru un parior de inceput:
x-meciul se termina egal
1-castiga echipa gazda
2-castiga echipa oaspete
x1-se termina egal sau bate echipa gazda
x2-se termina egal sau bate echipa oaspete
GG- ambele echipe marcheaza
PSF1- la pauza conduce gazda
PSF2-la pauza conduce oaspetele
NG-ambele echipe nu marcheaza
Aceste abrevieri sunt doar cateva, ele sunt cu zecile, dar pentru cunoscatori si cei experimentati sunt celelalte.
Iti zic un pont,, o mica smecherie...intri pe un site de pariuri sportive, faci un bilet acolo pe site si ti se da un cod, pui o suma acolo(poti sa pui si un leu), iar cu acel cod te duci la agentia respectiva de pariuri si iti inregistrezi biletul, asta ca sa nu mai stai la coada in agentii cand sa-ti faci biletul, il ai deja facut de acasa, poti sa-l verifici bagand codul pe site si sa vezi ce meciuri au iesit, ce meciuri n-au iesit si tot asa.

0 răspunsuri: