| S3se a întrebat:

Cine poate sa imi dea un program de sala pentru masa musculara. Am 18 ani, 175 inaltime, 65kg. Merg la sala de Luni pana Vineri....Sambata si Duminica repaus. Vreau un program pentru masa musculara care sa dureze cam o ora pe zi(5ori/saptamana)

Răspuns Câştigător
| AxXeL1124 a răspuns:

Uite-te aici :http://www.muscleandstrength.com/......ystem.html

4 răspunsuri:
| Eusebiu_Victor_1987 a răspuns:

Salut! Uite, eu am inceput sa fac sala acum 7luni. Aveam 58kg cand m-am apucat de sala, in conditiile in care aveam 25ani si 1.80 inaltime. Dupa primele 3luni am ajuns la 63kg(masa musculara in proportie de 87%). In prezent am 73kg si tin un anumit regim fiindca nu vreau sa mai "cresc".
Uite cum am facut : 4, 200Kg Carbohidrati(Universal-GainFast 3100). Regim bogat in proteina(carne de peste, de vita si pui, lactate, incearca sa eviti carnea de porc), 5mese pe zi(3principale; dupa micul dejun-salata de fructe si inainte de cina branzeturi), somn cel putin 8ore/zi(e ff foarte important).
Acuma ca si exercitii, nu pot sa iti recomand nimic, fiindca o sa ai nevoie de trainer, mai ales ca esti incepator! Insa daca te tii de regimul asta si de sala, in maxim 2luni pui cam 5-8kg! Bafta!
App: sa nu iei niciodata creatine sau anabolizante!

| S3se explică (pentru Eusebiu_Victor_1987):

Nu vreau sa cresc neaparat in greutate... vreau sa pun masa musculara...nu prea ma intere cate kg am daca am muschi pe minelaughing