anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac sa-mi intaresc pielea sau muschii? Sa nu simt durere cand cineva imi da un pumn in umar, ca am facut cu un prieten prostia asta sa vedem cine rezista mai mult, el imi da un pumn intre biceps, triceps si eu ii dau inapoi, dar el imi ridica muschiu mai des... ca am pielea sau muschii prea slabi. cum fac sa-i intaresc?
Iar despre articulatii, ligamente?

Răspuns Câştigător
| Richard01 a răspuns:

Antreneaza-ți umerii si bratele si o sa simti loviturile mai puțin.Fa flotari in pumni, stai in pumni undeva pe gresie, ciment si apoi prietenul tau o sa cedeze daca ai pumnul intarit si lovesti cu ceva forta.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!

Sa iti dau un exemplu : tibia. Luptatorii de K1, de exemplu, se antreneaza la sac, lovind sacul cu tibia, prima data, cu un numar mic de lovituri si cu o forta scazuta.Acolo sunt niste nervi, pe care ii "omori" lovind sacul cu putere din ce in ce mai mare, si in asa fel, cum se zice, te "calesti" ( parca asa) si nu o sa mai simti durere ca la inceput.Insa sa nu exagerezi.
Vezi sa nu iti de-a prea tare pumn in umar sa ti-l disloci.

O zi buna!

| Bandit288 a răspuns:

V-ati trezit toti in p w la mea ca vreti muschi, e mult de munca, nu e usor. laughing

| ShREKT a răspuns:

Nu poti sa le faci sa nu simti durerea. Chiar si cei care au muschi mari si tari tot sim durerea, dar iti sugerez sa faci flotari si sa te loveasca cat mai des ca incet incet te obisnuiesti cu durerea si devii mai rezistent

| Edwards2017 a răspuns:

Salut.
Inainte de toate tin sa te anunt ca durerea pe care o simti nu se datoreaza muschilor tai. Puntem face referire la,, senzorii" din organism care transmit informatia catre creier.
Revenind la subiect daca iei in considerare consumul de stimuli musculari (proteine) acestea nu reduce durerea simtita. Pentru a reusii aceasta performata este necesar sa lucrezi psihic si nu fizic.
O seara frumoasa!