| SebiSebbi a întrebat:

Cum fac un bilet la casele de pariuri?
De exemplu am făcut un bilet pe efortuna și am făcut screenshot.
Pot sa merg la o casă de pariuri Fortuna și să le arăt screenshotul și să facă biletul?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Ai facut bilet online? Nu faci screenshot, vezi ca ai un cod acolo pe acel bilet virtual, il notezi undeva si te duci cu el la agentie, sau daca zici ca ai facut screenshot le dictezi codul ca sa iti inregistreze biletul, vei aparea la ei cu acel bilet, apoi iti mai ramane doar sa verifici meciurile pe care le-ai facut si vezi daca e bilet castigator ca sa te duci cu biletul la agentie sa-ti dea banii.
Asta e medota online,, mai e metoda fizica prin care te duci in agentie, iei o foaie si un pix si vezi pe panou 'ofertele' de meciuri, vezi si variantele de pariere, tu iti notezi pe o foaie o lista de meciuri cu variantele folosite de tine,, fiecare varianta are un cod, iar tu la casa dictezi codurile alea de la variante si iti face biletul, totul e un algoritm.

Varianta 3---> lasati dracu pariurile ca sunt niste mizerii!

| SebiSebbi explică (pentru Drimmero):

Ca să apară codul trebuie sa fiu conectat pe efortuna, nu?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa mergi la Fortuna sa-ti faci singur biletul, ca nu-i doare pe ei screen-shotul tau, neavand obiligatia sa faca cum vrei tu.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu ai 18 ani impliniti, nu te stresa sa te mai duci nicaieri, ca nu ai voie sa joci la jocuri de noroc, pana nu implinesti 18 ani.

| SebiSebbi explică (pentru Violleta2022):

Nu știam..mai spune.mi

| Violleta2022 a răspuns (pentru SebiSebbi):

Citeste TERMENII SI CONDITIILE LEGALE ale acelui forum/companie, care detin jocurile de noroc si vei vedea acolo ce ai voie si ce nu.

Partea cea mai frumoasa este cand minti, pretinzand ca ai peste 18 ani, castigi si nu poti sa-ti ridici premiul/banii, ca trebuie sa prezinti buletinul sau pasaportul la ridicare, iar atunci se constata ca esti minor, ai incalcat legea si ei nu-ti pot da banii/premiul.

| SebiSebbi explică (pentru Violleta2022):

Eram sarcastic. știu regulile
Mă descurc eu cu pariurile, nu.ti face griji