anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot crestinii sa spuna ca Dumnezeul lor este bun si iubitor cand stim bine ce se petrece inca in africa, in 2013? Dupa credinta lor, dumnezeu ar putea sa-si miste degetul mic si sa-i salveze pe toti copii care mor de foame sau de boli cumplite, dar cu toate astea nu o face. Las la o parte razboaiele, cancerul, sida, masacrele produse de descreierati care intra cu AK-ul in scoli, pentru ca credinciosii vor spune ca astea sunt produse de oameni. Vreau sa-mi spuna credinciosii de ce Dumnezeu lasa oamenii din africa centrala sa duca o viata de cosmar.

9 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Cu siguranta se va gasi o explicatie, eventual vreun citat din Bibliewinking
Ascunse si incalcite sunt caile Domnuluihee hee

| Oana92 a răspuns:

Uita-te la ce ritualuri barbare exista prin partile alea, cat sadism exista in acei oameni. Omul isi face rau cu mana lui, nu trebuie sa vina nimeni sa il faca! Si acolo e omul de vina, unii mai rasariti folosesc tot ce inseamna resurse naturale in scop personal, iar plebea moare de foame. Daca te uiti atent peste tot in lume e cam la fel, doar ca acolo e mai evident. Si in Romania sunt oameni saraci!

Am auzit o expresie ce se potriveste in acest context, cred ca a fost spusa de Oreste: pamantul isi razbuna mortii!

| Voidwithin a răspuns:

Credinciosii nu sunt sportivi, respecta categoria daca nu vrei sa ramai cu contul suspendat.

| Calininio a răspuns (pentru Voidwithin):

Crede-ma, am vrut sa o respect. Ce sa fac daca TPU o pune unde vrea laughing. Daca te duci la categoria religie o sa vezi ca-i pusa si acolo

| Dope a răspuns:

Serios...Tu nu stii ca oamenii aia nu sunt crestini? Aia cred in spirite si zei, la fel ca si grecii. Asta e raspunsul.
Dumnezeu spune sa nu credem in alte statui, zei si fantasme magice.
De aceea nu ii ajuta. Ei se roaga si fac rituale "satanice". Cum poti sa si intrebi asta? Se vede ca nu esti crestin in citatul asta : "Cum pot crestinii sa spuna ca Dumnezeul lor este bun si iubitor". Si fiindca nu esti crestin, clar....Ca habar n-ai. Si de ce sa ii ajute? Daca fac chestia asta... Daca aia mor, asa mor si bietele animale pe strada. Sunt milioane de copii la "casele de copii" si miliarde de animale abandonate la adapost. In ziua de azi 4 din 10 animale sunt adoptate in 2 LUNI. Asa ca mai gandeste-te bine.

| Calininio a răspuns (pentru Dope):

Trebuia sa apara cineva ca tine. Cata prostie si inumanitate iti incape in craniu. Ce vina au copii aia care nu au implinit 5 ani si sunt rahitici sau bolnavi de TBC? E vina lor ca s-au nascut intr-o zona unde, cum spui tu "fac ritualuri satanice"? Se vede ca esti crestina dupa gandirea de turma. Tu habar n-ai. Si va mai numiti "religia iubirii"

| Dope a răspuns (pentru Calininio):

Inuman? Serios? Mai bine mi-aş da mâncarea mea animalelor decât să o manânc eu sau alţii. Animalele merită mult, mult mai mult!

| Calininio a răspuns (pentru Dope):

Da, serios. Cu ce e de vina un copil mic ce se naste in africa? Sau cu ce e un copil din africa, sau din orice alta zona care sufera de foame sau de frig, sau e bolnav, inferior unui animal?

| Dope a răspuns (pentru Calininio):

Pentru că nu prea există oameni care mai iubesc animalele, şi îi compătimesc; mai ales pe tine. Eu mi-aş da viaţa pentru o pisică, sau un câine. Iar dacă nu inţelegi filozofia mea, atunci...Nu ştiu de ce te apuci să mă judeci!