| AnnaMarrria a întrebat:

Cum pot scapa de grasimea abdominala? ( colaceii de pe burta)


P.S: nu pot merge la sala, daca stiti ceva exercitii fizice, diete etc. As vrea sa sa ma apuc de alergat dar nu stiu cat de mult ar trebui sa alerg la inceput si ce sa consum.
pentru cel mai explicit raspuns dau fundita!

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Tii tu dieta lui magical pana faci camera de gazare din fasolea aia laughing.
acum serios: alergat minim 20 minute pe zi, 1 data pe zi, preferabil dimineata. cand ajungi la 1 ora alergat normal (in fiecare zi de alergat mai bagi la minute, cate poti in plus) maresti intensitatea alergatului pana ajungi iar la 20 de minute.
la capitolul dieta renunta la zahar, este de ajuns. 5 mese pe zi, mancare cate putina la fiecare (astfel incat metabolismul tau sa stea alert).
exercitiile pentru abdomen NU dau burta jos, iti fac patratele SUB sunca. nu mai asculta rahaturile unora, daca din 100 de abdomene aveai talie de viespe, la mare TOATA lumea avea corp perfect, corect? si nu e asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Icearca pe http://cum-sa-slabesti.savy.ro/......i-abdomen/ Ce alimente te pot ajuta sa indepartezi grasimea din zona abdominala?

fasole boabe;
avocado;
ulei de masline;
ananas;
oua;
fulgi de ovaz;
otet;
bulgur;
nuci

| Nicky29 a răspuns:

In primul rand este gresit sa spunem ca vrem sa scapam de grasimea abdominala pentru ca atunci cand slabim scapam de grasimea din tot corpul.Incearca in felu urmator incepi de luni sa faci abdomene de fiecare data cand te trezesti la prima ora faci in prima zi cate poti intr-o singura serie apoi in fiecare zi de marti, miercuri, joi incearca sa faci cu 2 in plus fata de ziua precedenta si vezi intr-o luna la cate abdomene ajungi sa faci intr-o singura serie. Apoi e bine sa si alergi dar e cam greu ca e iarna si e frig dar daca ai ambitie poti sa iesi la alergat afara.Nu trebuie sa alergi neaparat din prima zi pana nu mai poti, poti sa mergi la pas usor tot drumu care ai de gand sa il alergi urmatoarea zi e bine sa mai iei un prieten cu tine de obicei cand alergi te mai fugaresc si cainii vagabonzi.Intra pe un site de calculat calorii si calculeaza-ti toate caloriile care le mananci intr-o zi de exemplu daca ai mancat dimineata un iaurt la 12 o ciorba de pui si seara orez cu lapte sunt in toatal 1500 de calorii, inainte sa te bagi la somn fi sigura ca sari coarda 40 de min sau ca alergi sau ca faci abdomene orice sa depasesti alea 1500 de calorii.Ideea e la slabit sa consumi mai multe calorii decat mananci.Sa iti mai zic doua secrete 1 kilogram are 7763 de calorii si daca umbli cu ceva care cantareste 5% din greutatea ta la tine mereu slabesti mai repede.

| roxanamariaa a răspuns:

Mersul pe jos si abdomenele ajuta mult happy