anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma motivez îndeajuns sa fac sport?

3 răspunsuri:
| Paul754880338 a răspuns:

Intreaba-te cum vrei sa fii peste 10 sau 20 de ani și nu uita, orice răspuns ti-ai da, ca la acest proiect "tu peste 10 ani" tocmai lucrezi acum. Ai deci, grija ce proiectezi ca va trebui apoi sa fii în pielea personajului creat de tine pentru multă vreme!

| SkandallKamataru a răspuns:

Nu o sa o faci, ai intrebat acum o saptamana sau 2 parca cam aceiasi chestie si ti-am spus ce ai de facut, nu ai facut.
Ai intrebat acum cateva luni, ani si multi ani cam aceiasi idee si nu ai facut nimic. Esti o cauza pierduta si nu o sa se schimbe nimic happy Daca te apuci de "sport", o sa te tii maxim cateva zile si o sa te lasi.
Gaseste-ti alt ceva de facut ca in ritmul asta vad aceiasi intrebare si in 2024, si in 2027 si tot asa, tot te apuci da nu te mai apuci.

| Ilovedinero a răspuns:

Critica constructiva ajuta, daca vrei sa scapi de o dependenta, de ex daca vrei sa te lasi de fumat iesi si alergi de cate ori simti nevoia sa mergi sa fumezi, la fel poti proceda si cu dependenta de zahar.Cel mai important totusi este disciplina.Scrie pe ceva mare " disciplina" si lipeste-o pe un perete si uita-te la el de fiecare data cand vrei sa renunti. Poti de ex sa ai cate o alternativa.Azi faci antrenamentul iar maine daca nu ai chef alergi sau sari coarda doar.La mine a mers si cu " pedepsele". Daca nu am chef de antrenament fac exercitiul pe care il urasc cel mai mult, 4 serii a cate 20 de repetari, a doua zi iti garantez ca te trezesti mai repede sa mergi la antrenament. Poti lua si un partener ca sa te simti prost daca amani antrenamentul