| Miru023simplu a întrebat:

Cum se poate ajunge la un abdomen plat(sunt fata)?
Da-ti exemple cum ar fi de exercitii si nutritie.
Multumeschappy!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a slabi in zona abdomenului,fa urmatoarele exercitii:
Pentru partea superioara:
-http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48 incepe cu 20-30 si avanseaza pe parcurs la 50-60.Fa-le o data la doua zile,pentru a evita febra musculara si intinderile musculare.
Pentru partea inferioara a abdomenului:
-http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4&feature=related incepe cu 50(sunt foarte usoare)si avanseaza pe parcurs la 100.In rest procedezi exact la fel ca in cazul celuilalt exercitiu abdominal.
Numarul de repetari propus de mine este doar orientativ si il poti mari,daca consideri ca este cazul.
Pentru rezultate mai rapide,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari seminte,nuci,alune sau fistic.In rest,mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp).Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Fiind vara,axeaza-te in special pe fructe(in special pepene rosu,perfect pe timp de vara),legume,salate,supe,ciorbe si lactate(branza,iaurt si lapte,mai exact).Succes.

2 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Buna!

As vrea sa incep prin a-ti da un site care vine ca o completare la tot ceea ce iti voi spune : http://www.getfit.ro/.
Apoi, daca ai masa adipoasa in zona abdomenului, nu o vei da jos prin abdomene. Ele doar sculpteaza muschii, nici de-cum nu te vor slabi. Trebuie sa fi constienta ca orice schimbare a corpului va avea repercursiuni, de ex. falduri de piele pe corp, vergeturi etc. Toate aceste probleme pot fi evitate, prin lucrarea corecta, alaturi de o alimentatie sanatoasa si rabdare. Daca vrei sa slabesti de pe azi pe maine, nu vei face absolut nimic.

Sportul aerob, e cel mai bun pentru slabit. Simplul fapt ca lucrezi mult din picioare te va ajuta sa elimini excesul. Abdomenele sunt bune in masura, in care nu le repeti la nesfarsit zilnic.

Ai nevoie de o dieta echilibrata, insa slaba, lipsita aproape in totalitate de grasimi, junk food si bauturi carbogazoase. Legume multe, ceva carne slaba si ceva fructe te vor ajuta mult. Nu trebuie sa ti vreun regim special sa mananci rosii dimineata si mere seara etc. Trebuie sa ai mese dese, dar slab cantitativ. Poti sa ai sase mese pe zi si cand spun asta nu ma refer la un mar = o masa. O masa poate sa insemne o portie, chiar doua de mancare. Legume fierte, proaspete, carne slaba la gratar (pui, peste etc.), o banana, o portocala, insa fara exces de fructe.

Altfel ce sa-ti mai zic. Pe site gasesti foarte multe exercitii si explicatii despre slabit, tipuri somatic si na, tu poti sa intelegi mai bine de ce ai nevoie, deoarece nu ne-ai dat alte informatii despre tine: varsta, greutate etc.

Pentru alte nelamuriri, poti sa-mi lasi un mesaj.

Multa bafta!

| adinutza_3157 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=p1DuYw8dxZs incearca exercitiile astea. si renunta la paste fainoase, dulcuri, paine. si seara inainte sa te culci puneti ciolofan in jurul abdomenului sau cand alergi poti sa iti mai pui...:) funda?;;)

Întrebări similare