| sabin89 a întrebat:

Cum vă explicați înfrângerea Argentinei de astăzi? Balonul e rotund, adevărat, dar...Argentina?

21 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Dan Negru dădea un îndemn într-un post pe Facebook ca nimeni sa nu parieze la Campionat, că jocurile sunt făcute dinainte cu bani grei de către casele de pariuri și unii sus-puși. A ajuns și fotbalul un joc murdar. sad

| sabin89 explică (pentru cristi202):

"A ajuns și fotbalul un joc murdar." - Curat murdar, coane Fănică.

| cristi202 a răspuns (pentru sabin89):

Ți-aș fi dat un "amuzant" la răspunsul asta, dar e prea tristă treaba ca sa mai ridem...

| relian a răspuns (pentru cristi202):

Daca si Dan negru ala se pricepe la ceva neam dat dreacu de tot laughing pai tu te uiti la toti habarnisti, jocurile is facute, iauzi frate, deci conspiratie la nivel mondial laughing e bun, so ajuns si asta, ajunse mare conspirationist.

Dar na daca are omu clienti, creduli, doara ala ia bani pentru ce spune pe unde apare, doara nu lo durea gura, nu da cu sapa la prasit laughing

Problema de fapt este la voi, voi ati ramas tot cu ideile alea vechi, tot cu echipele alea care mereu cistiga.
Se intampla pe vremuri pentru ca asa erau, doar coteva tari aveau sportul asta mai popular si se bagau bani multi, restul erau ceva gen amatori.

Ei afla ca lumea na stat pe loc coane fanica laughing sor trezit si asiaticii, le plac si alora la nebunie acu fotbalu, sor trezit si americanii, africanii care erau deja cit de cit, deci sportul asta deja s e niveleaza, daca e Germania, Brazila, Argentia etc ce?

Am vazut Portugalia, maincau bataie, is mai buni aialnti ca ei, Ronaldo ala n-a fost fault, a dat un gol din 11 metri si ala tremurind, vai de scula lui, se si mai bucura ca un prost, pentru un 11 metri care nici n-a fost laughing

Voi cam astia sinteti, mergeti pe caledaru vechi laughing dar intre timp au aparut jucatori mai multi, jucatori mai buni si altundeva decat unde stiti voi.

Dan negru, baba si mitraliera, spui de parca asta ar fi baba cloanta laughing sau mai stiu eu ce mare invatat, inventator sau descoperitor.
Un neica nimeni, care apare si da din clanta pe la tv.

| cristi202 a răspuns (pentru relian):

L-ai cunoscut pe Dan Negru?
Daca nu l-ai cunoscut, nu vorbi.
Am fost coleg in generala cu el. Mai mult, am stat la trei case depărtare de casa lui. Asta înseamnă că seara adesea ieșeam împreună la joaca. L-am știut bine.
Înca din copilărie a avut cateva lucruri la care a fost tare. La învățătură, la muzica și la fotbal.
La învățătură și în liceu a fost foarte bun. Știu de la colega lui de banca, mi-a fost prietena (amica buna)
La muzica (datorita căreia a ajuns mare in televiziune, pentru că primul post a fost sa prezinte muzica la radio Timișoara) era atît de bun, încît, daca ii puneai doar primele acorduri ale unei piese, îți spunea autorul și numele melodiei. Asta inca de pe la 11-12 ani.
La fotbal era pe aproape. Cînd la TV erau doar două ore de program, și alea mai mult propaganda comunista, și meciurile nationale se dădeau doar la radio, și rezultatele apăreau într-un mic colț de ziar, el știa ce se întâmpla în campionatul italian și cel englez. Asta poate și pentru ca tatăl lui a fost antrenor la o mică echipa din Timișoara, și el i-a inspirat dragostea pentru fotbal.
Odată mergeam cu el în oraș, a trecut prin fața noastră la o intersecție o mașină cu număr italian, și pentru că geamul portierei era deschis, a strigat la cei din mașină: "Juve!", la care, italianul a scos capul și i-a arătat un zimbet larg. Tipic a la Dan Negru.
Eu zic sa vorbesti de el abia atunci cînd îl vei cunoaște macar cît l-am cunoscut eu.
Dar, că știe ce vorbește, uite aici postul:
https://m.facebook.com/....../story.php

| relian a răspuns (pentru cristi202):

Nus curios ce scoala a facut, ce destept era el la scoal; a generala, este total neconcludent.
Vrei sa iti spun ceva? Eu la scoala generala nu eram cel mai bun, nici la liceu, dar toti aia buni de la scoala generala si de la liceu is mult mai slabi ca mine, stau si ma minunez cand ii vad cum gindesc si ce si cum au ajuns.

Chiar si discut cu cate cineva, ba frate astia la scoala mincau cartile erau asi, dar numa la scoala generala, max pana la liceu.

Nu uita caracterul, fizicul si inteligenta unui om se definitiveaza mai tirziu de scoala general si chiar de liceu.

As putea sa spun ca tu care nu erai mai bun ca el, esti mai inteligent ca si el, as putea, dar trebuie sa stau de vorba cu ambii sa pot sa imi fac o idee.

Deci pentru mine sincer este un papagal laughing daca vii si spui ca meciurile de la mondial is deja arenjate, numai un idiot ca dan negru poate sa o spuna, si mai e inca unu ala ce la antena 3 laughing hai recunosc ala il intrece pe negru tau la cit de tantalau este.

Aici nu-i vorba ca stia el la scoala generala peste prajit, sau era bun la fotabal, daca ar fi fost bun nu mai dadea cu papagalu pe la tv.

Is satul eu de astia care cand muta o cutie de colo cole deja li se pare ca au rupt muntii laughing

Meciurile de la mondial nu is masluite, nu-s facute dinainte, poti tu sa spui ce vrei, este doar parerea ta.

Is facute pentru ca ce zi ceai, ca au facut aia pariurile laughing casele de pariuri au facut deja rezultatele laughing e cel mai tara, dar mai tare tanatalau, iar tu se patre ca il iei si de bun.
Sincer nu deageaba ati fost colegi laughing
De unde stie casa de pariuri pe ce pariez eu? Eu poaye pariez exact pe jocurile facute de casa de pariuri, ce nu-i posibil? Asa si aia ce or sa faca? Or sa regizeze alte meciuri sa numi dea banu sau ce. Frate sinteti de coma sincer.
Stii cand se pot maslui ceva la jocuri? La loterie, acolo da, pentru ca lumea joaca inainte, deci josi azi, se face extragerea maine, calculatorul deja are toate biletele, are tot ce s-a jucat, se spune stop joc, apoi aia care extrag pot sa masluiasca sa iasa numere care nu au foasot jucate de nimeni.

La fotbal ia arata tu cum se poate maslui ceva, is de acord cu ce spui, dar gtreb sa si arati corect?

Deci eu pariez acu pe un meci, ala se joaca miine, ce poate sa faca casa de pariuri?
Ok a mers si au vorbit cu echipele ba vezi tu azi cistigi tu pierzi. E in regula, dar tu poate pariezi pe ala care stiai tu ca e bun si va cistiga, este f adevarat, dar poate eu care is mai pesimist laughing pariez pe ailanti laughing deci cineva cistiga oricum.

Daca tu vii si spui cu Negru tau ca sau inteles americanii cu iranienii, eu ma fac popa laughing
Deci cand Dan spataru, negru al tau, peste prajit apare la tv si in marea lui tartacuta cloceste idea asta timpita idioata, tu vrei sa spun ca ala are dreptate macar 1%?

Fugi de aici straine, nu stii despre ce vorbesti, imi pare rau despre tine dar esti slab rau, cel putin la capitolul asta.

Are zimbet larg, in afara sa se maimutareasca pun pariu cai tufa, este pe dinafara in orice domeniu.
Asta e parerea mea si la unele chestii tiam si explicat cum sta treaba.

Eu pariez pe echipa mai slaba, poate mai bag si un egal laughing ce face caqsa de pariuri? Te pomeni ca pun pe aia sa rejoace memciurile ca cineva a pariat altfel decat voiau ei.

nu mai semnalizati ca va vad si aia dealde 15 ani pe aici.

| darrio2007 a răspuns:

Balonul e rotund dar Argentina nu.

| darrio2007 a răspuns:

Acum a luat-o si Germania de la Japonia.

| sabin89 explică (pentru darrio2007):

Germania oricum voia să se retragă din competiție, din cauza...banderolei.

| relian a răspuns (pentru sabin89):

laughing sigur de aia a luat-o, ca vrea sa se retraga, frate ce le mai scoateti, mai aveti de astea?
A luat bataie ca aia au fost mai buni, aia e tot, oare de ce nu aveti curaju macara sa o spuneti, parca va este frica sa spui, is mai buni sau au fost mai buni japonezi, de parca aia ar fi nu stiu ce animale inferioarea si le-au dato la buci la nemti laughing

Cei cu atitudinea asta la voi? Daca e Germania, sau Argentina ce? Aia is buricu pamintului in fotbal sau care ar fi ideea ca eu nu pricep?

Stiti cum ginditi voi? Cum erau pe vremuri cu gimnastica, RO iesea mereu pe primul loc, dar oare de ce? Pt ca participau cateva tari, rusia, Romania, china si mai erau unele cu amatori, aia era tot, cine voiai sa cistige?

Acu ca lumea sa mai nivelat, acu ii vezi pe aia cit de buni sunt.
Sau voi inca mergeti pe ideile alea, pai cum, Argentina, Germania, Brazilia, au sjucatori care jiaca in europa, aia fac legea, deci dupa voi aia ar fi cei mai buni si ar trebuie sa cistige si la nationala lor.

Uite aia gresiti voi, aia nu-s buni, ca de-ar fi fost buni, ar fi cistigat si la nationala, sau cu nationala lor, asa cum cistiga brazilia cu pele, asa cum cistiga argentina cu maradona si etc.

Da intr-adevar aia erau jucatori buni, si ducea si tara in spate.

In afara ca "vddetele" astea de prin europa nu-s bune, acum toate tarile si-au facut echipa de fotbal, baga bani in fotbal, este normal sa vezi ca japonia e mai buna ca cine nu te asteptai, sau mai stiu eu care Ghana.

Eu as merge si pe un altfel de campionat de asta mondial. Pt mine nu este corect cum se desfasoara preliminariile.
Baga ala echipe chipurile bune, luate dupa criterii de demult, ca au cistigat aia nu stiu cand nu stiu ce rahat.

Nu frate, bagi pe toti in oala si extragi, asa este corect. ba as baga in oala de pe tot globu, nu pe continente, asta nu-i corect, deci se face un fel de campionat mondial preliminar, si primele clasate cate trebuie sa mearga se vor infrunta la final laughing

Deci ceva gen campionat, fiecare tara sa joace cu orice tara participanta, aduna puncte, care is in fata merg mai departe.

Asa ce faci, bagi Franta cu echipe slabe, normal aia merge mai departe, s au cel putin in trecut asa se mergea. De ce? Pt ca de ar fi facut altfel si tari bogate si mai cunoscute fotbalistic daca ar fi ramas acasa, nu ar mai fi fost asa mare interes, zic aia, nu ar mai fi iesit banet mult, tursm etc.
Una e sa zic merge o tara africana acolo, ce spectatori acfricani vor veni si citi? Dar ia sa vina Germania, aia au bani, au f multi fani, vin aia cu zecile de mii, deci altfel stam de vorba laughing era vorba de fapt despre bani ce se cistigau de acolo.

Dar sa spui ca se lasa o tara batuta de alta, deja aberati la greu laughing Germania voia sa se retraga laughing gata iau batut aia ca ei erau lipsa pe teren.
Cind o intreaga lume se uita la tine, tu ce faci? Te alsi batut, ba ne lasi cu povestile astea, nici aia de gradinita nu te mai crede.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai mna, tarile arabe/africane vor avea multe avantaje la campionatul asta, restul echipelor vor avea probleme in a se adapta la clima, la societate, la spectatori.

Răspuns utilizator avertizat
| Drimmero a răspuns:

Argentina e slaba si a fost aroganta, nu a jucat nimic. Se intampla surprize mai mereu la turneele finale.

| sabin89 explică:

Cred că Maradona s-a zvârcolit în mormânt!

| ReddY25 a răspuns:

Se întâmplă și la echipele mari uneori

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Pai si Germania carenera ditamai campioana mondiala a luat bataie de la Coteea de Sud acum patru ani.
Sunt mai multe explicatii pentru infrangerea Argentinei.
1.Nu si-au luat in serios adversarii si au avut de pierdut.In orice domeniu in viata trebuie sa tratezi fiecare treaba cu seriozitate.
2.Nu au avut fructificat ocaziile pe care le-au avut.
3.Au avut si putin ghinion mai ales ca au avut multe goluri in offside
4.E posibil sa fie un meci aranjat cum au fost si multe alte meciuri ca na trebuie sa traiasca si casele de pariuri din ceva.
Desi refuz sa cred asa ceva totusi poate fi luat in considerare.

| cristi202 a răspuns (pentru LordCristobal):

1)-3) nu merge la o echipă mare. 4) da. Posibil sa fie meci aranjat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se mai întâmplă surprize în fotbal, mai ales la turnee de genul, dar poate fi și o manevra la mijloc, arabii au foarte mulți bani.
Și la nivel de cluburi se mai întâmplă chestii de genul asta

Întrebări similare