| EmiliaTonciuVasile a întrebat:

Daca fac in fiecare zi 60 abs, si urmez 30 days squat challenge, la sfarsitul verii o sa am abdomen plat si muschi la picioare? (30 days squat challenge o sa o fac de mai multe ori)

Răspuns Câştigător
| Galezu11 a răspuns:

Uite, pentru a-ti creea un corp cu masa musculara, nu e eficient sa lucrezi o grupa musculara zilinic. Cel mai bine, mananci bogat in proteine, carbohidrati, lasi bauturile si rahaturile deoparte si faci gen odata saptamana o grupa musculara, ti-am dat un program venit acum in cap, il modifici daca vrei, il iei daca-ti place.
Luni-Abdomen, oblici.
Marti-Cvadriceps.
Miercuri- Gambe
Joi- Biceps femural.
Vineri- Fesieri.
Sambata- Cardio.
Duminica- cardio( doar daca nu esti ectomorfa.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Totul sta in deficit caloric, manci putin slabesti, manci mult te ingrasi simplu, degeaba vei face daca manci mult desi sportul este o minune pentru ca dupa sport organismul consuma grasime timp de 24 de ore, doar ca trebuie sa faci ceva mai intens gen insanity, tabata, sprinturi, ceva foarte intens ceea ce acel excertitiu nu e
https://www.youtube.com/watch?v=nI_fqH4Z9yU

| AndreiKCH a răspuns:

Asta depinde de corpul tau, de alimentatie, de odihna, de forma executiei exercitiilor, nu poate sa-ti spuna nimeni da sau nu, pentru ca depinde de foarte multi factori! Nu sunt expert, fac sala de vreun an si doua luni, dar pot spune ca in tot timpul asta, am tot invatat, citit, auzit, lucruri despre fitness, si totul se leaga de alimentatie, iar daca vrei sa lucrezi muschii cum trebuie, trebuie sa faci si exercitiile ca la carte, cu o forma corecta, nu doar asa, sa le faci ca sa termini si sa zici ca ai facut. Deci per total, daca renunti la mancarea proasta (dulciuri, sucuri, mcdonalds, kfc, paine alba etc.) -asta in cazul in care nu ai deja o alimentatie sanatoasa - si te odihnesti si antrenezi corespunzator, ai putea avea un abdomen destul de plat pana la sfarsitul verii. Dar necesita multa grija si rabdare.

| SarahHah a răspuns:

O sa ai. Dar trebuie să urmezi si o dieta anume. Daca faci sport si mănânci sănătos vei ajunge la rezultatul dorit.

| EmiliaTonciuVasile explică (pentru SarahHah):

Nu sunt grasa si am 38-40kg la 153cm,burta nu am aproape deloc(deci,ft ft putin, si vreau sa-mi accentuez patratelele), daca plus la asta merg in fiecare zi cu bicicleta, cel putin o ora, vor fi schimbari?

| Cosmin86 a răspuns (pentru EmiliaTonciuVasile):

Nu are treaba cu "Grasa", se referea la dieta pentru masa musculara.