| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Dacă pe un bilet de la SUPERBET un eveniment se amana cu 24 de ore știu ca se oferă cota1. Însă dacă evenimentul se amana cu mai mult de 30 de zile pierzi pariul. Indiferent dacă celelalte evenimente sunt câștigate. Cine a fost în situația mea!?

5 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Bati campii. Orice eveniment care nu se desfasoara in urmatoarele 24h de la ora la care era programat initial, va avea cota 1. Adica dupa 24h stii exact. In situatia asta, de unde ai scos treaba cu 30 de zile, daca oricum pariul se inchide dupa 24h?!

| Holiday a răspuns:

De fapt tu ai pierdut banii pentru ca nu ti-ai ridicat castigul in 30 de zile de la data incheierii ultimului eveniment de pe bilet...laughing

| Ciocinta_Alexandru_1976 explică (pentru Holiday):

Era vorba dacă sunt mai multe evenimente plasate pe un bilet. Mai citește de cateva ori întrebarea pusa de mine mai sus. Dacă un meci se amana 24 ore are cota 1 știu. Dar dacă se amana din 24 10 2021 pana în 24 12 2021 mai este valabil pariul. Sau se amana ca au trecut 30 de zile!

| Holiday a răspuns (pentru Ciocinta_Alexandru_1976):

Iarta-ma, dar esti complet imbecil. Iti mai spun o data, ca la prosti. Un eveniment care nu incepe in urmatoarele 24h de la ziua si ora cand era programat, automat are cota 1. Nu are importanta ca el a avut loc dupa 5 zile, 100 de zile, sau a fost anulat definitiv. Tu ai pierdut biletul pentru ca nu ai mers sa-ti ridici castigul in termen de 30 de zile de la data incheierii ultimului eveniment de pe bilet. Si repet, evenimentul amanat S-A INCHEIAT la fix 24h de dupa ora prevazuta initial, daca nu a inceput intre timp. Ce se intampla cu el ulterior, nu mai conteaza pentru biletul tau.

| EcceHomo a răspuns:

Hai să încerc și eu.big grin
Alexandru, dacă un eveniment este contramandat, amânat sau suspendat, întrerupt înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc și nu este rejucat sau continuat din minutul întreruperii în decurs de 48 ore, pariul respectiv primește cota 1. Daca se reia în decurs de 48 ore, se iau în considerare cotele jucate.