| Angelo_Luis_1997 a întrebat:

Daca sunt bun la fotbal, la 18 ani ma pot duce la FC Barcelona?

Răspuns Câştigător
| AdrianLvs a răspuns:

Trebuie sa te inscrii la o echipa de cand esti mic, apoi pe la 16 ani sa ajungi pe la viitorul si daca devii celebru international ai sansa de a ajunge la Barca.Nu uita, trage tare si nu te da niciodata batut! Funda?

| Angelo_Luis_1997 explică (pentru AdrianLvs):

Dar daca la 18 ani ma duc la echipa la barca, mă ia?

| AFR81 a răspuns (pentru Angelo_Luis_1997):

Cu siguranta toti ceilalti jucatori de varsta ta, chiar si portarii sau rezervele rezervelor, vor fi mult mai buni decat tine. Asta pentru ca muncesc si se antreneaza de mici. Au mai existat, rar, exceptii, dar cel mai probabil, 99.9%, n-o sa te primeasca nimeni acolo. Ba chiar e posibil sa nu te ia nimeni in serios si sa nu fii bagat in seama.

| Angelo_Luis_1997 explică (pentru AFR81):

Auzi tu.Aici este un site pentru intrebari si raspunsuri pentru a afla ceva ce nu stii.Asta este treaba mea ce o sa fac in viitor.Pana atunci te rog sa-ti vezi de treburile tale, nu sa vi tu cu descurajari. Oamenii ca tine nu au ce sa caute pe TPU. Pişatule. Dispari de aici.Ma pis pe tine si iti dau foc.

| Angelo_Luis_1997 explică (pentru AFR81):

Auzi tu.TPU este un site in care persoanele care nu stiu anumite intrebari, posteaza pe TPU pentru a afla.Nici in gandul capului a fost creat ca sa vi tu sa dai cu ciocul si descurajari.Sunt mai bun ca tine la fotbal de 10 ori.Mai bine ti-ai vedea de treburile tale decat sa vi cu un raspuns la fel de prost ca tine.Ma piş pe tine de fraierhappy OK?

| AFR81 a răspuns (pentru Angelo_Luis_1997):

Stii macar pe cine ai in fata de te exprimi asa? Cu siguranta nu un copil de 10 ani ca tine. Asta e un site in care oamenii primesc raspunsuri la intrebarile lor. Raspunsurile pot fi bune sau rele. Cine o sa-ti spuna ca tu o sa ajungi fotbalist la Barcelona, ori te minte, ori isi bate joc de tine. Iti spun eu sa nu-ti mai faci planuri din astea si sa pui mana sa inveti, pentru ca habar nu ai sa scrii corect. Asculta, mai bine, ce-ti zic oamenii mari si nu mai comenta, nesimtitule si needucatule.

| Angelo_Luis_1997 explică (pentru AFR81):

Du-te dracu de prost

7 răspunsuri:
| AdrianLvs a răspuns:

Multumesc pentru funda Angelo!

Întrebări similare