| AlexCătălin21 a întrebat:

De ce tineti cu Steaua/Dinamo?

17 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Sunt Rapidist. Problema?

| AlexCătălin21 explică (pentru Dariusuu):

Si eu la fel.Problem?

| Dariusuu a răspuns (pentru AlexCătălin21):

Tot respectul frate.

| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, definiţie :
pasionat pentru un lucru (fotbal, muzică etc.)
Păi eu unul nu sunt microbist dar totuşi mă uit la meciuri şi uneori ţin cu cine joacă pe moment mai bine, iar dacă am o înclinaţie să joace cu o echipă care-mi place mie sincer chiar îmi doresc ca aceea echipă să câştige să ajungă mult mai departe.
O seară minunată în continuare!

| AlexCătălin21 explică (pentru Brâncuşi):

Daca ti cu echipa care joaca mai bine inseamna ca ai tinut pana acum cu foarte multe echipe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că UTA Arad, Universitatea Craiova, FC Argeş, Sportul Studenţesc, Victoria Bucureşti, Corvinul Hunedoara şi FC Olt Scorniceşti nu mai sunt ce au fost odinioară.

| AlexCătălin21 explică (pentru anonim_4396):

Nu chiar alea,Arges,Victoria si Scornicesti nu sunt chiar asa bune,ai uitat de Rapid,Poli,Farul,Cluj,Iasi, Fc National, Ceahlaul, Venus Bucuresti, etc.Dar asta nu inseamna ca e mai bine sa ti cu cine o duce mai bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexCătălin21):

Tu vrei să spui că Farul, Poli, Ceahlăul, Iaşi, Cluj(Universitatea şi CFR) au un renume naţional mai mare decât FC Argeş sau Victoria? Că nu înţeleg... Argeşul a avut unele perfomanţe notabile pentru vremurile de atunci, a avut nişte generaţii extraordinare de jucători la un moment dat.

" Dar asta nu inseamna ca e mai bine sa ti cu cine o duce mai bine. " - Păi da, dar echipa ta favorită fiind în ligile inferioare, eşti nevoit să te reorientezi spre o altă echipă, chiar dacă doar o simpatizezi şi atât.

| AlexCătălin21 explică (pentru anonim_4396):

Da(apropo,am spus U Cluj pentru ca CFR nu este decat o echipa de liga a III-a umpluta cu banii lu' maghiaru', plus blaturi/valize/brichete care sunt la ordinea zilei in amaratul fotbal romanesc).Fc Arges are cam tot palmaresul datorita lui Dobrin, care are respectul meu, dar echipa a fost doar o marioneta a Ministerului(comunist), deci zero.Victoria a fost echipa militiei, adica zero.Echipele spuse de mine sunt echipe adevarate, cu traditie, poate nu pline de cupe goale.Sigur esti suporter, eu stiam ca daca esti un suporter adevarat, ti cu echipa si cand castigi UCL si cand retrogradezi in Liga a IV-a.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexCătălin21):

Echipe adevărate? Ok, dar atunci să le reamintim pe ASA Târgu-Mureş, Jiul Petroşani, CSM Reşiţa, Carmen Bucureşti, Foresta Suceava, Minerul Lupeni, FCM Bacău şi nu în ultimul rând, tradiţionala Gloria Bistriţa(echipă la fel de " curată " precum Ceahlăul).

" dar echipa a fost doar o marioneta a Ministerului(comunist) " - Realizezi că şi Steaua, Dinamo şi marea majoritate a echipelor de dinainte de '89 erau marionetele sistemului respectiv, nu? Datorită faptului că jucătorii erau bine antrenaţi şi bine pregătiţi la acea perioadă, s-au făcut performanţe, iar pregătirea aceea tot sistemului respectiv i se datorează. Să avem acum un jucător tânăr, aşa ca Dobrin, l-am vedea un an jucând la o echipă de mijlocul clasamentului, după care ar pleca pe la ruşi/bulgari/turci şi n-ai mai auzi de el prea curând.

" Sigur esti suporter, eu stiam ca daca esti un suporter adevarat, ti cu echipa si cand castigi UCL si cand retrogradezi in Liga a IV-a. " - N-am zis că nu ţii, vei ţine până la final cu echipa respectivă, doar că în lipsă de ea, va trebui să simpatizezi un alt club care e capabil în momentul respectiv să facă perfomanţe la nivel înalt.

| AlexCătălin21 explică (pentru anonim_4396):

Asa Targu Mures este tot o copie ieftina a Victoria Bucuresti care la randul ei este tot o copie ieftina a Stelei care si eu este o copie ieftina a CSKA Moscova(la fel ca CSKA Sofia).FCM Bacau este tot o copie ieftina facuta de Ministerul de Interne. Minerul Lupeni are, respectul meu(mai ales pentru ca este locul nasterii mele). Gloria Bistrita este o echipa buna, dar nu stiu de ce am o antipatie fata de ei, chiar nu stiu de ce.Foresta Suceava nu pot zice prea multe pentru ca nu stiu prea multe despre ei in afara de faza cu Dinamo, dar par o echipa bunicica. Jiul Petrosani pot spune doar respect, ca si CSM Resita.Carmen Bucuresti chiar imi pare rau de ei pentru ca au fost desfiintati ca sa fie,, ciuma fotbalului romanesc'' direct in prima liga.Ai dreptate, Steaua, Dinamo=aceeasi mizerie, cand spui comunism inseamna rau chiar si la fotbal.Comunistii au facut numai rau, nu din vina lor am facut performante.Eu,personal(sunt rapidist), sunt suporter si la bine si la rau, tineam si in 2003 cand castigam titlul si in prezent cand suntem pe 9.La capitolul,echipe,,curate'' majoritatea sunt cele din perioada regatului,care s-au format cinstit,nu prin sfori trase de comunsti(Steaua) sau care sunt dupa revolutie,care nu au traditie si sunt de fapt doar o unealta de facut bani pentru un afacerist(Vaslui).Ti-as recomanda:Rapid,Poli,U Craiova,FC Brasov,U Cluj,Petrolul(si pentru ei am o antipatie,nu stiu de ce),Farul,Sportul,UTA,FC National,Poli Iasi,Ceahlaul,Venus,CFR Timisoara, Ripensia, Urziceni, Pandurii, Chinezul.

| NagatoTenseiHD a răspuns:

Pai noi tinem cu aia depe primul sau ultimu loc laughing...
Daca tinem cu Steaua(aia depe primul loc ) inseamna ca suntem ratati pentru ca cei care tin cu Dinamo cred in aceea echipa ( Dinamo ) si spera ca v-a putea sa ajunga pe primul loc.
Bun pa Nice Day cool

| tibimania a răspuns:

Steaua-Dinamo pronostic. Funda la cine nimereste sau are scor apropiat.

| DariusAndi a răspuns:

Eu tin cu steaua ori pe ce loc o ajunge! Au jucatori buni si joaca super!

| AlexCătălin21 explică (pentru DariusAndi):

Bun raspuns, poti sa-mi detaliezi te rog mai mult motivele pentru care ti cu aceasta echipa daca nu te superi?

| Andrei_Epure_1996 a răspuns:

Eu sunt polist pana la moarte si nu o sa tin niciodata cu alta echipa mai ales dacai din Bucuresti in afar de rapid

| AlexCătălin21 explică (pentru Andrei_Epure_1996):

Ai dreptate,si eu sunt rapidist,Poli&Rapid=frati pe veci.Dar cred ca mai sunt echipe in Romania care,nu neaparat ar trebui sa tinem,dar macar sa le oferim respect precum U Craiova,Poli Iasi,U Cluj, Jiul, Urziceni, Fc National, Sportul Studentesc sau Farul.

Întrebări similare