| GambitGenesis a întrebat:

Deci 1. dau funda si vot daca raspundeti calumea nu doar 3 cuvinte mari si late. deci as vrea sa dau probe la o echipa de fotbal am 13 ani 1.50 43kg as vrea sa stiu exact ce te pune sa faci si alta intrebare te pune sa dai probe sau ceva la o academie de fotbal daca vrei sa intri?

Răspuns Câştigător
| cristiiistar a răspuns:

Pai ti-am zis ce te pune sa faci. si kissgirls, nu cred ca o sal intrebe ce vrea sa fie atacant sau fundas, asta alege antrenoru, sau ce-o fi ala cand vede ce poate la antrenament. si dupa aia te intreaba ce ai jucat pana acum, ce tiar placea sa joci, si o sa vada el ce te pune, si eu cand am fost la junior la 12 13 ani, m-a bagat fundas dreapta, dar de fapt ala nu-i postul meu acum, acum la varsta de 16 ani joc la echipa mare titular meci de meci, si joc atacant, sau mijlocas dreapta! asa ca!

6 răspunsuri:
| mada1 a răspuns:

Salut.man nu stiu ce sa zic.la clubul unde sunt eu acum ( pandurii -tg-jiu juniori ) nu te pune sa dai nici o proba. poti veni cand doresti.vi la antrenamente. daca esti bun si iti poti castiga locul in ehcipa il castigi. daca nu o sa ramai in afara echipei si o sa vi doar la antrenamente.la academiile de footbal te pune sa dai probe.dar majoritatea sunt probe de viteza/rezistenta.

| cristiiistar a răspuns:

Deci pentru inceput, dai proba de intrare, la 13 ani, presupun ca ai terminat cls 6 nu!? Deci te pune sa dai o proba, lovituri libere peste un zid, deci acum depinde, sa dai penalty, sa sutezi de la 16 m, cu portar dupa aia fara portar, si chestii de astea! Daca esti bun, si progresezi usor... vei fi ales la o academie! happy stai linistit!

| KissGirl_5159 a răspuns:

Cred ca prima data te intreaba daca vrei sa fi atacant sau altceva. dupa acea te pune sa alergi si sa dai suturi la poarta. trebuie sa ai injur de 40-50 kg si inaltime intre 1. 50si1.60.

| GambitGenesis explică:

Eu iti dau votul ca ai fost primul si este folositor daca nu apare ceva mai bun ai funtawinking

| GambitGenesis explică:

Astept raspunsuri ca nu am dat fundita big grin

| GambitGenesis explică:

Bai eu sunt la o echipa bai mada si eu tot asa stiu dar eu vreau sa ma duc la echipa aia eu sunt la juniorii olimpiei pogoanele.,.si sa ma duc acolo si nu stiu ce te pune sa faci asta e.