| hitman_7179 a întrebat:

Deci fac 10 flotari fara probleme dar tractiuni nu pot sa fac nici una.Ce sa fac sa ajung sa fac si tractiuni?

Răspuns Câştigător
| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Pai ar fi o chestie care sa te ajute.
Stai intins pe spate si sa zicem ca ai o bara la jumatate de metru de pieptul tau, te prinzi cu mainile de ea si stai in pozitia de flotare(dar invers) si te tragi in sus -te lasi in jos, iti dezvolta lombarii si o sa poti face si tractiuni asa.

4 răspunsuri:
| MariuSSer a răspuns:

Roagă pe cineva să te ajute să te ridici în primele zile. De asemenea poţi folosi o bandă elastică (elastic band chin ups)

| Enake a răspuns:

Daca faci una dupa alta,e mare presiune! Daca nu, incearca, inainte sa faci flotarile sa te incalzesti, si dupa ce le termini, sa iei o pauza de 3-5 minute, dupa care incepe iarasi incalzirea pentru tractiuni. Daca faci pe jos (pe covor de ex.) incearca sa faci pe ceva moale (nu iti recomand patul).Sau, pune pe cineva sa te ajute, sa te inpinga din spate, ca la scriswinking.Si daca e sa te tina de genunchi.Sau,depinde,trebuie sa ai grija in ce fel de pozitie stai cu spatele, pentru ca uni nu stau cum trebuie, si au dureri de spate sau la ceafa.Nu stiu ce sa mai zic, poate vin pareri mai bune, asta este a mea! Funda?happy

| Enake a răspuns:

Scuze daca ma confuzi cu un alt cont de al tau sau crezi ca sunt o oglinda in care te vezi happy Mai bine tu sa iti vezi de treaba tawinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru Enake):

Nu, in contul meu nu o sa vezi niciodata ceva atat de PENIBIL ca "funda?"dupa un raspuns, habar nu ai cat SCAZI in ochii celorlalti. Si totusi am aproape 1000, FARA SA MA UMILESC ca tine.

Copii mici si penibili, cersesc ei funde ca atat ii duce capul

Întrebări similare