| RyanFlame98 a întrebat:

Deci Money In The Bank a trecut, si in afara faptului ca nu sunt multumit ca Del Rio a ramas campion, ma bucur ca Randy Orton a reintrat in peisajul centurii WWE si ca lui Damien Sandow i-a fost oferita o asemenea sansa la titlul WHC. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| BiTW a răspuns:

MiTB-ul de anul acesta mi s-a parut mai slab decât cele din anii precedenți, în special cel din 2011. Decizia de a-l face câștigător pe Damien Sandow în MiTB-ul pentru WHC mi se pare foarte inspirată, tipul are într-adevăr potențial și sincer, chiar sunt nerăbdător să-l văd campion mondial. Del Rio a avut mereu cu ce să iasă în evidență în ring, fiind un worker foarte bun, însă în rest nu are nimic interesant, iar asta îl face irelevant ca și campion, nu prezintă interes. Din câte se pare, Ziggler se îndreaptă spre un meci cu Big E Langston la Summerslam, și va ieși din peisajul centurii mondiale... sper totuși să mă înșel, și să redevină campion cât de curând, deși personal văd în Damien Sandow un campion mai potrivit decât Dolph, însă este doar părerea mea. Randy Orton winner în MiTB-ul pentru titlul WWE... hmm, e o decizie ok, nu sunt nici pro, nici contra, însă ar fi ideal ca în momentul în care va face cash-in, să aibă loc și mult așteptatul heel-turn. Îl preferam totuși pe Christian, avea nevoie mult mai mare de servietă și de un reign ca și campion WWE, iar meritele sale sunt incontestabile.

În orice caz, Summerslam se anunță foarte interesant, John Cena urmând să-și apere centura în fața lui Daniel Bryan, decizie foarte inspirată zic eu, și sper că Daniel va fi noul campion WWE dupa acest PPV, ar stârni mult mai mult interes în rândul publicului +14 de pretutindeni. Meciul dintre Punk și Lesnar este promovat exemplar, iar momentul lor de la RAW-ul din noaptea trecută a fost de departe cel mai interesant al show-ului. Wyatt Family are nevoie de credibilitate, și chiar dacă multă lume spune că e imposibil, eu chiar mă aștept la o revenire a lui Undertaker, care să facă echipă cu Kane și încă cineva, poate RVD ( fostul coleg de echipă a lui Kane ) împotriva celor trei. Sper ca și revenirea lui Kane să-i aducă ceva nou, ceva nou ce de fapt este vechi, mai exact gimmick-ul său din Attitude Era, poate chiar și attire-ul de la acea vreme. Vreau să-l văd pe Kane la adevărata lui identitate și la adevăratul lui potențial, pentru că eu personal l-am considerat mereu de calibrul lui Undertaker... că a fost promovat mai prost, e altceva, însă chiar merită mult mai mult decât ce a primit.

Totuși e bine... atât timp cât Daniel Bryan e în peisajul centurii WWE, Damien Sandow poate deveni oricând campion mondial, și CM Punk împreună cu Paul Heyman scot niște promo-uri excepționale la fiecare RAW, eu mă pot declara mulțumit de ceea ce văd.

4 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

De ce esti nemultumit de faptul ca Alberto Del Rio a ramas campion?

| RyanFlame98 explică (pentru Ibrahimovic):

Nu zic ca nu e un wrestler bun, doar e campionul World Heavyweight, dar a pierdut respectul multor fani (printre care si eu) din cauza acestui feud cu Dolph Ziggler. Ma refer la acele lovituri in capul lui Ziggler, care revenise dupa o comotie.Acest lucru s-a intamplat la Payback, unde m-am gandit ca nu a facut-o intentionat(multe lovituri au fost norocoase) dar cand s-a intamplat si la Money In The Bank...pur si simplu l-am vazut pe Del Rio cel din trecut, huiduit si dispretuit de fanii de pretutindeni(bine, poate nici chiar de toti).

| Ibrahimovic a răspuns (pentru RyanFlame98):

Mie mi se pare noul "oportunist perfect" din WWE dupa Edge.
E un wrestler inteligent care se poate lupta de la egal la egal cu oricine.

| RyanFlame98 explică (pentru Ibrahimovic):

Da,aici ai dreptate, chiar mi-ar fi placut sa vad un meci intre el si Edge, si chiar daca nu-l suport, trebuie sa admit ca este un wrestler talentat.