| Brehuescu_Horia_1977 a întrebat:

Dupa un ciclu de turanabol productia hormonala revine la normal?

10 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Dupa orice ciclu ar trebui sa revina daca nu te lungesti prea tare. Trebuie sa iei niste stimulente hormonale (ex: tribulus) sau pregnyl in timpul ciclului, dar nu cred ca e nevoie doar pentru turanabol.
Daca esti atat de nesigur, de ce mai vrei sa iei?

| Brehuescu_Horia_1977 explică (pentru aXy99):

Pt cura post ciclu e bun clomidul?

| aXy99 a răspuns (pentru Brehuescu_Horia_1977):

Ala e antiestrogen, iar acest steroid NU are efecte estrogenice, deoarece NU se aromatizeaza. Nici castigurile in masa nu sunt foarte insemnate, iar daca te lasi, vei pierde masa acumulata. Nu are rost sa iei.

| RobertMoon a răspuns:

Turnabol e printre cei mai slabi steroizi, așa că de ce vrei sa riști pentru ceva care nu este atât de bun? După ce termini ciclul trebuie sa iei pregnyl și tamoxifen preventiv, iar în timpul ciclului silimarină sau alt protector hepatic, chiar daca nu e atât de toxic mai bine sa previi decât să tratezi.

| Brehuescu_Horia_1977 explică (pentru RobertMoon):

Vreau sa l folosesc ca pun doar masa de calitate fara retentie de apa si nu are efecte adverse grave si ma ajuta si la forta, dupa ciclu este bun clomidul?

| RobertMoon a răspuns (pentru Brehuescu_Horia_1977):

Cel mai bine e sa nu iei steroizi, credeam ca esti mai mare, dar acum vad ca ai 17 ani. Ai luat-o razna si nu stii cum sa iti dereglezi nivelul hormonal, am un fost amic care pe la 19-20 de ani a luat steroizi orali si si-a dereglat nivelul hormonal chiar daca a urmat postciclu, deci nu e de joaca de la varsta asta, cel mai bine stai in banca ta si fa sala cu suplimente obisnuite, nu are rost sa iti bati capul cu steroizi, stiu ca pare interesant si crezi ca te faci mare din cateva pastile, dar nu-i chiar asa, la varsta asta cresti foarte bine cu suplimente clasice si alimentatie buna happy sper sa ti cont si sa nu faci prostii.

| HadesSs a răspuns:

Tu ai 10 ani si vrei ca bagi prostiile astea in tine, macar ai facut o luna de sala asa?

| laurentiutirei a răspuns:

Nu trebuie post ciclu daca nu vei pierde tot ce ai pus
corpul tau dupa o perioasa va incepe sa asi revina la normal pana atunci nu vei mai putea creste in masa musculara va trebui sa o menti cu acel post ciclu dupa ce asi revina testosteronul la normal poti creste in masa musculara este logic>) nu ai testosteron adio muschi>) lasa steroizi ca nu sunt buni daca vrei sa mai faci copilasi >))