| Sanziana2002 a întrebat:

Este bine sa practici inot dar dansuri?

2 răspunsuri:
| PedoBarbie a răspuns:

E foarte bine nu bine. E super să practici un sport sau ceva. Atât înotul cât şi dansul sunt bune, dar un lucru e să înoţi altul să dansezi. Înotul ajută corpul mai mult, la dans trebuie să fi tu mai în formă. Alegi ce vrei, ce-ţi place şi ce poţi face.
Succes!

| ItsAnne a răspuns:

Înotul este foarte folositor, şi chiar relaxant. am început să merg şi eu la înot şi nu regret asta, deoarece apa are un efect miraculos asupra organismului. pe mine m-a făcut să mă simt mai uşoară şi mai odihnită, deşi atunci când am mers la bazin eram obosită.
te vei simţi minunat când înoţi, pentru că senzaţia este una de nedescris. pe de altă parte, înotul lucrează toate grupele de muşchi şi-ţi oferă o viaţă sănătoasă.
am încercat un pic şi dansurile, însă aici nu este chiar aşa de simplu. este vorba de pasiune şi talent, în primul rând. dacă te simţi chemată de asta, încearcă să te străduieşti mult înainte de a merge, pentru a fi sigură că eşti gata pentru orice. în al doilea rând, dansul nu este pentru orice organism. dacă nu ai condiţie fizică prea bună şi dacă nu te poţi ţine pe picioare o oră întreagă (cu pauze de 4-5 minute), n-ai şanse, cu părere de rău. însă tu şi cu restul echipei veţi deveni ca nişte fraţi, înfruntând orice. va fi minunat să călătoreşti alături de ei, şi să câştigi alături de ei.
Te duci la ce presimţi că vei adora. gândeşte-te bine, pentru că sunt 2 subiecte diferite şi fiecare are diverse chestii avantajoase.
Have a nice day!

Întrebări similare