| teamleader a întrebat:

Esti pasionat de pariuri sportive? Ce pronosticuri ai pentru meciurile de azi 13.09. 2017 ora 21.45? Iata meciurile :
1. Liverpool FC-Sevilla FC
2.NK Maribor-Spartak Moscova
3. Feyenoord Rotterdam-Manchester City
5. Șahtior Donețk- SSC Napoli
6.FC Porto- Beșiktaș İstanbul
7.RB Leipzig-AS Monaco
8.Real Madrid- APOEL Nicosia
8.Tottenham Hotspur-
Borussia Dortmund. Va obtine funda cine are cele mai multe meciuri exacte.

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

1. 3+ sau Marcheaza Ambele
2. NGG3+ (Nu marcheaza ambele si nu se dau peste 2.5 goluri in meci)
3. 3+ sau Pauza sau Final 2
5 (de fapt 4 trebuia). 2-5 Goluri sau Pauza sau Final X
6. 2+
7. Marcheaza ambele sau 3+
8. 4+
9. Marcheaza ambele sau 3+.

| teamleader explică (pentru AFR81):

Felicitari pentru o altfel de abordare a meciurilor ceea ce demonstreaza experienta. Vom vedea maiine ce va iesi. Succes

| teamleader explică (pentru AFR81):

Multumesc tuturor care au raspuns.Meritati cu totii funda dar va trebui totusi sa aleg decat un singur castigator. Ce concluzii putem trage si invata din aceasta intrebare? 1) Nu trebuie sa pariem pe toate meciurile pe un bilet cum era odata la pronosport. Putem alege 2-3 meciuri pe care sa pariem bineinteles ca acestea sa fie alese corect. 2) Exista si alte modalitati de joc decat indicarea exacta a rezultatului ceea ce ne va ajuta sa castigam un meci! 3) Ca un premiu pentru toti recomand acest site unde te poti inscrie si juca gratuit. Eu din vara am atins nivelul 30 (maxim) unde din 1092 meciuri pariate am castigat 752 si am pierdut 340 avand un randament de 68, 90%.(destul de bun). Aici trebuie indicat pronostic exact la un meci. Deci te poti inscrie Gratuit aici si juca pentru diverse premii sau bani. http://bit.ly/2xehduy Pe site recomandat de mine poti juca cam toate meciurile si invata si de aici multe.Va doresc succes tuturor si la mai multi bani.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Isi voi scrie echipele care cred ca vor bate
Liverpool,NK Maribor,Manchester City, SSC Napoli, FC Porto, RB Leipzig-AS Monaco = egal,. Real Madrid, Borussia Dortmund

| teamleader explică (pentru RAY):

Multumesc.Vom astepta pana maiine.La Maribor multi mizeaza pe rusi! Altii pe victoria lui Leipzig ptru ca Monaco a vandut multi jucatori.
Altii mizeaza pe victoria lui Totenham desi Borusia Dortmund este in forma ( au pierdut si acestia pe Dembele). Nu vreau sa va influentez asa ca vom astepta raspunsurile si cel care are cele mai multe meciuri bune va obtine funda.Sucees tuturor!

Răspuns utilizator avertizat