| Jeff92 a întrebat:

Fac karate si am febra musculara, de abia ca misc ..cum sa imi treaca pana maine cam pe la ora 7? Am facut un dus cald si masaj ...de ieri seara am febra dar am nevoie de forta in zona picioarelor pentru ca ne pune sa facem multe miscari intense si lungi.

5 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci, mancare bine, odihna, dus cald, un masaj si cam atat. N-are rost sa apelezi la pastile, febra e ceva normal.

| vladuss09 a răspuns:

Ca sa treaca febra trebuie sa incepi cu un pic de gimnastica si dupa sa faci miscare in asa fel cat sa iti folosesti toate grupele musculare afectate. Poate iti pare ciudat ca asa trece (de fapt o sa te obisnuiesti cu duerea si nu o sa o mai simti asa tare), dar "cui pe cui" se scoate.

| ManolacheLaura a răspuns:

Știu cum e, și eu fac karate de vreo 2 luni aproape și la mine în primele ședințe aveam febră de ma mișcam greu. Ai putea face mai multe dușuri calde, ai putea face altă mișcare chiar dacă te dor mușchii sau te-ai putea unge cu alifie sau ai putea lăsa să treacă de la sine.

| asdfgqwertzxc a răspuns:

Nu poti scapă de o febra musculară intensa de pe o zi pe alta. mușchiul are nevoie de timp pentru a se recupera si, totodata, in urma efortului, a se dezvolta. pentru a ameliora durerea poti lua pastile pentru dureri (de genul nurofen, paracetamol - consulta prospectul), dar asta este o soluție temporara caci mușchiul tau va fi in continuare slăbit, doar durerea nu va mai fi resimțită atat de puternic. bafta!

| Giorry03 a răspuns:

Eu fac basket iar când am febra musculara incerc sa nu ma gandesc la ea, dar daca vrei sa iti treaca repede intreaba-ti antrenorul si sigur va gasi o modalitate