| 1Q a întrebat:

Fac sala de 13 luni si a început sa se vadă masa musculară am luat si in greutate insa problema este ca am făcut burta si nu stiu cum sa o dau jos fac abdomene si alte Exercițiu pentru abdomen insa degeaba, si nu pot sa mănânc mai puțin sau sa țin regim pentru ca nu mai fac Mușchi ce ar trebui sa fac sa fac patratele sau măcar sa dau burta jos funda

7 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Faci sala de 13 luni si tu nu stii ca nu dai burta jos cu abdomene? trist

| RAY a răspuns:

Problema e ca manci multi carbohidtrati si eviti cardio asta e problema, daca ai alerga 30 de minute in fiecare zi nu ai avea burta si daca nu ai manci multi carbohidtrati

| Cosmin86 a răspuns:

" sau sa țin regim pentru ca nu mai fac Mușchi", atunci tii un regim prost.

Dupa 13 luni stii EXTREM DE PUTIN despre sala, regim alimentar si muschi.

Apuca-te de sah.

| imavendus1 a răspuns:

Creaza un regim alimentar, unul cu foarte putine calori, adica fara prajeli, fara fast-food, mananca legume si fructe, si incearca sa iesi la alergat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru imavendus1):

Cu un asemenea regim de 2 bani chiar ca pierde ca lumea din masa musculara.

Daca nu stii NIMIC, de ce dai sfaturi?

| imavendus1 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba nu era vorba numai de regim,si despre a face miscare(a iesi la alergat), si unde ai vazut tu ca de la un regim alimentar iti scade masa musculara, poate grasimea da in nicun caz muschi, e ridicol.
Parerea mea e ca tu nu ai ce face si iti dai si tu cu parerea aiurea, fara a da un sfat util!

| Cosmin86 a răspuns (pentru imavendus1):

E ridicol? Mai documenteaza-te, spre exemplu despre STAREA CATABOLICA ( atunci cand pierzi din masa musculara datorita consumului insuficient de proteine ).

"poate grasimea da in nicun caz muschi, e ridicol.", evident, ca daca n-ai citit o carte in viata ta si ai ZERO experienta in acest sport, ti se pare ridicol.

P.S. : eu nu-mi dau cu "parerea", eu spun doar din proprie experienta ( 5 ani de sala + studiul nutritiei ) + surse stiinitifice ( de-aia am peste 16.000 de raspunsuri si aici, si pe culturism.ro ).

Documenteaza-te singur despre "Starea catabolica" si apoi mai vorbim.