| vRawr a întrebat:

Funda! Fac sport de un an (k1) si recent m-am apucat si de sala(cca 2 sapt) si dupa fiecare antrenament plec la sala si stau 1 ora, antrenamentul fiind de 1ora 30 min, in total fac in fiecare zi miscare 2 ore 30 min(5 zile pe sapt),mananc sanatos,oua,salate, dar mi s-a spus ca nu e bine ceea ce fac si ar trebui sa fac separat antrenamentele, ce parere aveti?(nu prea am cum sa fac altfel)

Răspuns Câştigător
| Syndre a răspuns:

De afectat nu are cu ce să te afecteze, doar să nu te suprasoliciți.
Personal n-aș putea să fac sală după cardio, am nevoie de energie la sală și de o masă serioasă înainte. Dacă tu ești în stare, bravo ție, dar dacă vrei să-ți dezvolți musculatura ține minte că ai nevoie de o alimentație solidă și bine pusă la punct iar musculatura se dezvoltă când te odihnești.

2 răspunsuri:
| AnaRadu a răspuns:

Hei. Nu mai asculta ce zice lumea si continua cu ceea ce faci tu. Lasa-i pe altii ca oricum daca faci bine nu iti vor spune ca faci bine, mereu vor gasi cate ceva sa iti reproseze.

| BaiatDeGaşcă a răspuns:

Nu ii asculta pe altii, vorbesc aiurea, tu ai un stil de viata sanatos si echilibrat! Ramai asahappy si cu antrenamentele si cu mancarea! Bafta!