| Larisaaaaaaaa133 a întrebat:

~|Fundita`|~Am auzit ca pentru slabit cele mai bune exercitii sunt cardio.Cine imi da si mie niste site`uri cu exercitii de slabit[cardio]si sfaturi cum sa mananc sa nu ma balonez si sa numai am burticasad

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Bună! Nu ai nevoie de un site; Nu trebuie decât să ştii ce sunt alea exerciţii cardio.
Exerciţiile cardio sunt exerciţiile care nu se axează pe o anumită parte a corpul şi sunt folosite în general pentru arderea caloriilor.
Cele mai cunoscute exerciţii cardio sunt alergatul,dansul, şi săritul corzii.
În cazul alergării nu trebuie decât să alergi câteva ture de teren sau să faci aşa ca la şcoală( alergare cu genunchii sus, alergare cu pendularea gambelor înapoi, etc.) 30 de minute de alergare pe zi ar fi mai mult decât suficiente, mai ales dacă eşti începătoare.
În cazul dansului nu trebuie să ştii tu coregrafii şi lucruri de genul ăsta. Doar dă drumul la casetofon şi mişcă-te cum îţi vine ţie prin minte vreo 40 de minute. Dar nu uita, nu te opri!
Ca să nu te balonezi este important să nu consumi următoarele alimente:
1. Băuturi acidulate
2. Fasole
3. Porumb, cartofi grâu( Totuşi, orezul nu provoacă balonare)
5. Spre surprinderea ta şi ceapa este unul din aceste alimente
Toate acestea produc gaze şi astfel provoacă balonarea.
De asemenea ar fi bine să eviţi şi prăjelile.
După cum am zis, exerciţiile cardio sunt cele mai bune pentru arderea caloriilor, dar pentru burtică cele mai bune exerciţii sunt abdomenele, iar ca tip de exerciţii îţi recomand pilates şi tae-bo.
Succes!

4 răspunsuri:
| stefanradu a răspuns:

Salut Larisa,
Am scris de curand un articol in care iti arat care sunt cele mai bune exercitii cardio. Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/cele-mai-bune-exercitii-cardio-ca-sa-arzi-grasimea/
Spor!

| LifeInColors a răspuns:

Poti sa slabestifoarte repede fara nu stiu ce dieta...Nu manca dupa ora 18 seara (daca ti se face foame, bea apa), dimineata, bea 3 pahare pline cu apa, nu bea sucuri, nu manca dulciuri, nu manca paine sau grasimi. Ai putea sa mergi sa alergi ( face bine si la sanatate si te ajuta foarte mult sa slabesti), seara faci cate 50-100 abdomene si 50-100 genoflexiuni ( in fiecare seara faci din ce in ce mai multe). Mult succes:* sper ca te-am ajutat! Daca te straduiestisi iti doresticu adevarat, vei reusi! funda?big grin

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat