| Ioanaa765 a întrebat:

sigh Heei TPU! Ceva exercitii pentru picioare :-s Sau nu stiu. ceva sa pot slabi sigh De la genunghi in sus e Dezastru :O Inainte faceam genoflexiuni dar am observat ca fac muschi :-s deci... Si acum am jumatate muschi jumatate grasime. Vine vara si deah waiting Deci ce imi puteti recomanda? big grin Multumesc! big hug :*

16 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Uite Ioana, pentru mai multe detalii si informatii pretioase despre alimentatie si diete, pe care ti le recomand impreuna cu SPORTUL citeste site-ul acesta, are diete si sfaturi extrem de bune


http://www.topdiete.com/

Si inca ceva:NU UITA:SPORT+DIETA=SLABIT!

O zi placuta:*

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu zic sa incerci sa faci fitness sau la o bicicleta medicinala, mai alex EXERCITII CARDIO si ar fi SI MAI BINE daca ti-ai cumpara o bicicleta adevarata si te-ai plimba cu ea prin parc, pe unde e voie.E super.
A SI SA NU UIT CE E MAI IMPORTANT:NU SLABESTI DOAR CU SPORT, TREBUIE OBLIGATORIU SI DIETA!
Te pup pa pa:*

| AvalohAlyn a răspuns:

Tot eu sunt. UITE daca chiar te intereseaza asa de mult exercitiile fizice iti recomand FITNESS:
Ai aici toate informatiile :

http://www.fitness-god.ro/exercitii_pe_grupe_de_muschi2.php

Spor la slabit!

| Hades98 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

TU de 100 de ori adaugi comentarii aiurea? sa iei funda? straight face

| Ioanaa765 explică (pentru Hades98):

rolling on the floor Se pare ca da oh go on Si cam nimic folositor whistling

| AvalohAlyn a răspuns (pentru Ioanaa765):

Doamne:O Fato chiar crezi ca imi pasa de fundita aia amarata cand am 299? Cu ce ma ajuta? Imi da de mancare? Ce va mai place sa aberati.Cam nimic folositor de ce.Ca ti-e sila tie tii dieta? Intra pe site-urile care ti le-am dat si apoi comenteaza.Pun pariu ca nu ai citit DELOC ce ti-am dat...Pui intrebari ca sa te afli in treaba.Probabil vrei sa faci 10 flotari pe zi si sa slabesti 20 kg intr-o zi.Hai te astept cu o replica ca sa ma uimestirolling on the floor

| AvalohAlyn a răspuns (pentru Ioanaa765):

SI sa nu uit:IN LOC SA-MI MULTUMESTI CA MI-AM RAPIT DIN TIMP SA-TI DAU TIE SITE-URI CEEA CE ALTII VAD CA NU AU FACUT-O, TU te crezi interesanta...SI UITE-te fetita la raspunsurile mele, toate 4000 si vei vedea ca in NICIUNUL(CHIAR IN NICIUNUL) nu am cerut vreodata funda.Dar ce sa faci, asa le place oamenilor sa abereze, sa se creada interesanti.

| Hades98 a răspuns (pentru Ioanaa765):

Mdea asa-i...

| Hades98 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Mai taci ma dracu nu te mai tot lauda.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru Hades98):

Oh,credeam ca vorbesc cu un om inteligent dar se pare ca vorbesc cu un om cu 1 neuron si ala plictisit si defect. Apropo esti ca un produs cu invelis frumos, ingrijit pe dinafara dar inauntru nociv, expirat, stricat.Asa esti tu, iti pasa de corp, vad ca iti pui poze si iti arati muschii(complet stil de cocalari) si nu iti pasa de minte si suflet.Ha ha.Nu te obosi sa-mi raspunzi.Nu am sa iti mai raspund. Dupa ce ca faci erori si zici neadevaruri ca eu tanjesc dupa fundita si clar clar nu e asa, am toate dovezile de partea mea, vii si mai ai si tupeul ala nesimtit sa injuri.Du-te baiete, pune mana pe o carte si cand te ridici la nivelul meu atunci comenteaza.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru Ioanaa765):

Iar tu fetita, in loc sa multumesti ca ti-a raspuns cineva la intrebare tu vii cu figuri si il aprobi pe minte goala asta.Defapt vorba aia e adevarata:cine se aseamana, se aduna.

| Hades98 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Ma eu am cu ce sa pun poze.
Nu ca voi pun cu nu stiu ce jucatori si nu stiu ce.
Voi tot dati sfaturi si din astea dar de practica nu sunteti bun nici unu oh go on
Toti stiti foarte bine teorie citi ceva pe net si dati mai departe.
Dar sa v-a vad pe unu ce muschi aveti laughing.
Heh nu stiu de ce ma obosesc cu tine.

| AvalohAlyn a răspuns (pentru Hades98):

Conteaza ce muschi ai cand in cap ai loc liber? Conteaza ce muschi ai cand la suflet esti varza si zero barat? Trupul conteaza cel mai putin.Sa stii.Nu zic sa nu iti ingrjiesti trupul dar nici sa faci o obsesie din asta,pozandu-te cu muschi, fiind obsedat sa arati bine etc.
Trupul se duce in pamant, sufletul ramane. Mintea, sufletul, caracterul conteaza si nu trupul.Si spre cultura ta generala multi nu isi pun poze pentru a evita anumite pericole care sunt la tot pasul pe internet sau pur si simplu nu vor sa isi faca public identitatea sau considera ca nu este necesar sa iti pui avatar cu tine,nu arati nimci prin asta,conteaza raspunsurile nu avatarul.

Ajut-o pe fetiscana asta care a pus intrebarea,dar eu zic sa puneti mana pe o carte amandoi,daca va pasioneaza, puneti mana pe carti de diete, body-building, gimnastica, fitness etc.

| Trolli a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Ma bag si eu in seama ca nu am altceva mai bun de facut, dar draga alan, eu nu stiu la ce te asteptai. Sa fii ridicat in slavi pentru ca ai pus un link? Acum serios, fetei nu prea i-a placut postarea ta, asta e! Nu trebuie sa te ambalezi asa.
P. S 299 de fundite! woaaa.

| Hades98 a răspuns:

HEI... Ioana happy
Da-mi add : bestjunior98.
Te pot ajuta eu happy