| Park1Suin a întrebat:


Fac de un an dans sportiv, exercitii de stretching de 3 ori pe saptamana, dar nu reusesc sa fac spagatul.Am observat ca unele colege de clasa sunt cu mult mai elastice decat mine,dar nu se antreneaza. Vreau sa stiu,daca nu sunt prea elastica, o sa reusesc vreodata sa fac spagatul? Si daca da, ce exercitii trebuie sa fac si cat de des ca sa pot sa vad si eu rezultate?

3 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Incearca seara de seara acasa sa il faci. Fiindca doar prin exercitiu ajungi sa il faci. Sau te pui cu spatele la perete si picioarele in sus si le desparti rezemata de perete, picioarele se vor departa si vor intinge tendoanele in mod automat.

| L1feDRAIN a răspuns:

Draga fost colega, iti spun secretul meu:
chiar si eu pot spagatul tongue

Si ca sa stii cum, pentru inceput fa fluturasul (cand stai in pozitia lotusului dar cu talpile lipite) si apesi genunchii in jos de repetate ori pana la podea. Mai departe ai nevoie de un suport pentru a te antrena la "elasticitate" pe scurt si cu multisens: desfate. Iar daca ai ceva mai exceptional acasa gen o sfoara si unde sa o spanzuri, leaga piciorul si trage de partea cealalalta, asta pe mine m-a ajutat cel mai mult, dar acum nu am, pentru ca nu mai merg la antrenamente :/...

Ma rog, am scris mult si cred ca neclar, succes la descifrat.

| Park1Suin explică (pentru L1feDRAIN):

Sunt geloasa! happyChiar am inteles ce-ai vrut sa zici
O sa incerc!winking