| GabiIancu2001 a întrebat:

Vreau sa îmi dezvolt și eu pieptul gen îl am îngust și destul de mic,și nu mă refer că nu ar fi umflat dar nu e,, întins" că sa zic așa. aveți niste antrenamente cv cum sa îmi lărgesc partea de sus ce include pieptul și spatele și pieptul in sine? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Kerre a răspuns:

Salut, sa stii in tot ce ai face este nevoie de rabdare, un piept ''intins si umflat'' nu se castiga asa usor, ai nevoie de cateva luni si ani pentru a il obtine. Ca si exercitii pentru partea superioara a pieptului iti recomand: Impins din plan inclinat, impins cu ganterele in plan inclinat din unghiuri diferite ( intre 15-45*), fluturari din plan inclinat si Pullover. Aplicand aceste exercitii in rutina ta de antrenament cu timpul vei vedea schimbari referitoare la pieptul tau, dar tine cont si de alimentatie care este cea mai importanta, fara ea nu vei ajunge unde iti doresti! Asa ca tine cont de alimentatie, odihna si antrenament si cu siguranta vei ajunge la niste performante mari!

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Du-te la sală și acolo găsești un antrenor să-ți arate exact aparatul și exercițiile de care ai nevoie. Despre alimentație mai vorbim după ce începi treaba la sală.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru sierra1):

Alimentația are prioritate înainte de a începe sala.
Ce raport inaltime-greutate ai, domnule Gabi? Cu restul corpului cui îl lasi? Nu vei cuceri fete cu un piept de cocos si picioare de lăcustă.