| Ale123456 a întrebat:

Heii cum sa slabesc si eu la 'burta'? Funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| MioaraParalescu a răspuns:

Exercitii cardio:inot, alergat, mers pe bicicleta, sarit coarda 30 minute pe zi.
Ai grija la ce mananci, sa lasi deoparte mancarurile care sunt dense caloric cum ar fi cartofii prajiti sau alte mancaruri fast-food care sunt bogate in carbohidrati si grasimi.Incearca sa mananci legume multe,sunt sarace in calorii dar iti mai opresc din senzatia de foame,sunt de asemenea sanatoase si bogate in fibre. Poti sa mananci si carne, dar carne slaba fara grasimi, piept de pui, carne de curcan, carne de iepure etc.
Vei slabi cat ai clipi! laughing))
Cel mai important e sa nu depasesti numarul de calorii de care are nevoie corpul tau deci de exemplu daca corpul tau are nevoie de 1200 de calorii pe zi si tu in ziua respectiva ai sarit peste 1200 te ingrasi.
Daca iei sub 1200 vei slabi.
Vezi de cate calorii ai tu nevoie dupa inaltimea si greutatea ta.
Bafta!

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sport. Fa multe abdomene. Cate poti si cu una mai mult.

| pietrean a răspuns:

In primul rand,atentie la ce si cat mananci(cantitati mici,diversificate si cat mai multe legume,fructe,trei mese /zi si doua suplimente intre ele),hidratare cat mai multa(mai ales cu apa+cu lamaie),apoi sport,miscare alerta.
Iaurtul degresat,impreuna cu seminte oleaginoase,dar nu cantitate mare,deoarece contin grasimi saturate(seminte floarea soarelui,dovleac,fistic,alune,nuci,migdale). Acestea contin fibre,minerale,vitamine si ajuta functionarea corecta a organismului.
Supe din legume,ciorbe de legume,carne de pui,curcan,peste, vita, fiarta, la gratar(nu cel de carbune), alaturi de salate din legume sau legume fierte.

| pietrean a răspuns:

De ce mai postezi aceeai intrebare, mai ales si in aceeasi zi? Ai primit mai multe raspunsuri, ai ales ce crezi ca este mai bine, este de ajuns. Urmeaza sfaturile!
Nu este permis, de regulament!

| valentinp02 a răspuns:

Sport si mananca ponderat.