anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii` TPU:}! luni dau proba din alergare, si as dori sa stiu ce exercitii de anternament sa fac sau ceva de genu, ca sa alerg si repede dar sa nu obosesc. fundita pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| oOoRubyoOo a răspuns:

Este destul de imposibil sa se observe vreo diferenta notabila intr-o saptamana.

Ca sa obosesti cat mai putin in timpul alergatului incearca sa respiri rar dar adanc, si sa nu dai tot ce ai inca din primii 20 de metri pentru ca asta iti va afecta toata alergarea.

Daca te antrenezi acum ar putea fi chiar invers, sa ai rezultate mai proaste din cauza oboseli.

Am inteles ca injectiile de adrenalina pot ajuta pe termen scurt big grin

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Crezi ca daca faci antrenamente cu 3 zile inainte se simte ceva. Daca le faceai timp de 2-3 luni da, dar cu 3 zile inainte nu ai ce sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai incearca sa alergi pe distanta respectiva, ar trebui sa ai conditie fizica sa poti alega, si daca nu o ai in cateva zile slabe sanse sa o poti obtine.

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Alergi in fiecare zi:d macar 3 ture.tu cat trebuie sa alergi? eu 5 turelove struck la a 3a tura obosesc. alearga 3 pasi inspire inca 3 expira. asa e mult mai simplu la ultima tura daca nu mai poti alearga accelerat

| DeMeTrIoN a răspuns:

Eu nu sunt prea buna la alergat... Desi incerc, degeaba. Oricum, tatal meu m-a invatat cand sa alerg cum sa respir: inspir pe nas, expir pe gura. La inceput o iei usor, apoi pe ultima suta de metri tragi tare de tine sa obtii un loc bun.winking la mine a mers :d

Răspuns utilizator avertizat