| Vlad_Balea_1994 a întrebat:

Hey,As vrea sa slabesc mi-ati putea da o dieta buna?

Răspuns Câştigător
| Sentry a răspuns:

Dieta ti-o va face un nutritionist. Daca vrei sa slabesti, poti incerca sa faci sport sau exercitii de forta acasa, vei face si muschi si vei avea o conditie fizica mai buna happy nu incerca sa nu mananci sau sa bei numa apa, astea sunt niste prostii si vei avea numai complicatii. Nu cred ca ti-ar placea o gastrita, asa ca pune fizicul la lucru si du-te la un nutritionist.

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Ceai verde + mancat ordonat (deficit caloric) + mult sport si vei avea succes. Poti manca cam orice, insa moderat, calculandu-ti numarul de calorii. Studiaza pe google mai multe despre 'deficit caloric'. De asemenea, eu as elimina complet din alimentatie chips-urile, salamurile si foietajele si as include iaurtul de baut activia cu fibre sau fructe, laptele, apa cu vitamine (atunci cand simti nevoia sa bei un suc), produsele Belvita si fructele, in special bananele. Eu am reusit sa slabesc, intr-un timp relativ scurt, de cateva luni, 25-30kg, mancand cam orice, cu acest nou stil de viata. Ce-i drept, petreceam si in jur de 4-5 ore pe terenul de tenis zilnic.

| RAY a răspuns:

Poti manca absolut ce doresti tu, da doar calorile conteaza, deci multi erau cu gura pe sus ca dulciurile ingrasa, un american a mancat timp de cateva saptamani doar dulciuri pana in 1000 de calorii deloc suprinzator a slabit un 1kg per saptamana, eu nu recomand dulciurile dar a spune ca ele ingrasa e un mit, manca o ciocolata pe zi timp de 7 zile nu te poti ingrasa isi garantez eu,totul sta in calorii,te poti ingrasa si daca manci sanatos,astfel ce facem?
ne cantarim zilnic,dimineata, scriem tot ce mancam si intre mese si vedem de fiecare calorie, proteinele tin de foame, am observat ca si iaurtul gresesc e bun cu fulgi de ovaz, calorile se convertesc in grasimi cand avem prea multe, toate studiile au demonstrat asta faza cu tiroida sunt sanse mici sa ai

| Demetrov a răspuns:

Fara ambitie si un nutritionist bun nu vei putea face nimic.

| HHTR a răspuns:

Nu mai mânca shaorma

| RAY a răspuns (pentru HHTR):

O shorma are 800 de calorii, daca tu te ingrasi din shaorma sa ne spui si noua, nu manci zilnic, o data pe saptamana e ok

| Vlad_Balea_1994 explică:

Multumesc dar 1 nu mănânc fast food și 2 fac multe exerciții acasă