| Alex54679 a întrebat:

Am o curiozitate: dupa cum se stie daca nu mananci destule proteine si faci sport este posibil sa iti scada masa musculara. Acum vine intrebarea mea: daca nu te alimentezi cum trebuie si iti scade masa musculara si faci exercitii fizice in continuare, ce mai poate sa ti se intample tinand cont ca ti-a scazut deja masa muaculara?

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Slabesti din ce in ce mai mult, sistem imunitar scazut, boli, moarte. Destul de logic. Nu vad de ce ai face asta totusi.

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu iti scade masa musculara peste noapte decat atunci cand intervine catabolismul, e mai complicat sa scriu ce inseamna asta.
daca nu faci miscare fie si mers pe joc cativa km pe zi devii sedentar, esti predispus la boli ale inimii si diabet, te ingrasi (dar nu masa musculara cat grasime aiurita) nu ai beneficii.

| Simpatic a răspuns (pentru Simpatic):

Acum ca am urmarit bine intrebarea ta, tu ai zis ca faci exercitii dar nu iei destula proteina din alimentatie, pai slabesti in general dar te si definesti, depinde ce greutate actuala ai si ce tip de metabolism.
nu toti devin scheleti cum zice asta de mai sus.
e bine din cand in cand sa consumi si mancare ce contine proteine peste carne branzeturi chiar rar si soia sau fasole.

| alex495 a răspuns:

Pur si simplu scazi i greutate pana ramai piele si os, mai intai corpul va fi nevoit sa si consume depozitele de grasime ( burta, aripioare, gusa sau unde iti depoziteaza tie) pentru energie si dupa ce ramai fara astea cam ajungi precum modelele alea anorexice si dupa cam mori, devi bulimic, vomiti ce mananci si cam aia e

| George1337 a răspuns:

O sa arati ca un schelete si probabil in doi ani o sa mori. Bafta!