| Vectra1 a întrebat:

Cand vin de la sala este bine sa beau un shake cu suplimente proteice sau sa mananc mancare?

Răspuns Câştigător
| TheOneTime a răspuns:

Salut! Atunci cand vi de la sala, ajungi acasa cu nivelul de glicogen din corp foarte scazut. Ca sa te "realimentezi" trebuie sa le faci pe amandoua, pentru atingerea scopului dorit. Dupa ce ajungi de la sala va trebui sa ai o masa bogata in proteine din carne slaba (peste) alaturi de niste legume. Vei avea nevoie si de o sursa de carbohidrati simpli, adica glucoza. Aceasta o poti lua din alimente ce contin zahar, dextroza ( glucoza ) sau 2 banane medii. Inainte de toate astea trebuie, daca vrei, sa bei un shake de proteine ( Whey sau Casein ) deoarece in combinatie cu glucoza dau rezultate foarte bine in recuperarea de dupa efort si vizual. DAR NU NUMAI ACEL SHAKE! Acel shake nu iti va tine de foame, se va digera si substantele vor fi absorbite in corp dupa doar 30 de min. Asa ca acea masa de dupa sala este foarte importanta. Sper ca te-am ajutat!
Intra aici pentru mai multe detalii:
http://www.csid.ro/......-13845825/

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mancare. Ceva sanatos.

| ALGator a răspuns:

Maninca mincare obisnuita si variata, in cantitati adecvate cu corpul tau si efortul fizic.
"Suplimentele" sunt pentru caminele de batrini care sufera de inanitie. Cei care le vind insa fac reclama pentru toata lumea. Oare de ce?
Daca totusi vrei sa mainci suplimente, citeste declaratia de continut si cauta pe net sa vezi daca produsul sau firma respective nu sunt o escrocherie bananiera.

| KiiNG69 a răspuns:

Poti bea un shake, deoarece contine mai multe proteine. Mâncare de abia după 2-3 ore sau mai târziu.

| Vs_Vitalie_1999 a răspuns:

Dupa sala poti consuma banane, piept de pui (cele mai recomandate!