| SimpluCosty a întrebat:

Cum sa devin un portar mai bun? Dau funda si explicati-mi cum sa plonjez sa nu imi fie frica sa apar etc.

Răspuns Câştigător
| AlleXCs a răspuns:

Cu toate ca sunt fata adoooor fotbalullove struck! Eu is portarwinking.Si nu trebuie sa te invete cineva cum sa plonjezi sau alte chestii dintr`astea.Eu am invatat multe lucruri despre cum se apara uitandu`ma la meciuri, jucand. Si apropo.Nu trebuie sa iti fie fricalove struck! Oricat de tare ar lovi cineva mingea nu trebiue sa iti fie frica! Totusi, e doar o minge.Cat despre plonjat:ii simplu.Nu trebiue sa te arunci intr-un mod anume.Trebuie doar sa urmaresti mingea si sa te arunci dupa ea (sa ai grija! prima oara cand am plonjat m`au durut coastele vreo 3 zilestraight face) ...Bafta!

14 răspunsuri:
| WeeD a răspuns:

Fratica asta nu se poate invata pe net.Lasa`te de sportu asta.Fotbal inveti jucand, nu stand pe TPU si sa intrebi cum sa devii mai bun.

| SimpluCosty explică (pentru WeeD):

Ba prostea practic sportu asdta de 5 ani si nu imi zice mie un copil de 8 ani daca sa il practic sau nu.

| BubbleShoot a răspuns:

Prin munca.antreneazate. trebuie sa fii foarte atent la minge la ciine este.fii cu ochii exact pe ea :*

| WeeD a răspuns (pentru SimpluCosty):

De 5 ani? Eu joc din clasa intai fotbal in curtea scolii si nu`s la nu stiu ce club.Stie eu multi, care`s pe la cluburi.si nu le au cu fotbalu. Oricum te asigur ca stiu mai bine ca tine.

| SimpluCosty explică (pentru WeeD):

Copile eu am plecat de la un club vaide capu lui care numai pe ultimu loc ieseam si acum sunt unu din ce-i mai buni portari la academia lui Hagi

| WeeD a răspuns:

Ti-am zis.Nu cred ca stii tu mai mult fotbal de cat altu care joaca mereu si nu la Hagi si ***.Nu mai fi`ti fitosi, cunosc si eu.Am unu in clasa joaca la o echipa, destul de buna si nu stie sa dea cu picioru in minge la ora de sport si toata lumea "E cel mai bun".

| SimpluCosty explică (pentru WeeD):

Frate nu sunt eu un mare fitos pentru ca stiu de unde am plecat dintr-o saracie lucie si toti isi bateau joc de mine ca eram sarac.Dar mai jignit ca ai spus ca esti mai bun decat mine si nici nu stii cum joc.

| razvy97_6165 a răspuns:

Ba ca sa fi portar nu trebuie sa iti fie frica sa plonjezi sau sa aperi ba antreneazate si o sa reusesti bft

| cranian0000 a răspuns:

Frica de a plonja – toti portarii care sunt la inceput sau cei care debea incep au frica de a plonja dupa o mine. Cel mai bun moment de a invata sa plonjezi este iarna (eu asa am invatat). Drept sa va spun, se poate si vara sau in alte anotimpuri cand terenul este mai dur, dar trebuie sa stiti pasii pentru a reusi!

1) Asezati-va in genunchi si aruncati-va usor pe o parte. Trebuie sa fiti cu cineva sa va arunce mingea pe jos ca sa puteti plonja dupa ea. Repetati aceast lucru de cate ori simtiti nevoia.

2) Acum incercati usor, foarte usor sa va aruncati din pozitie dreapta! Cand faceti asta lasati-va pe genunchi! La fel va recomand sa va arunce cineva o minge iar voi sa sariti dupa ea!

3) Acum incercati fara a va lasa in genunchi! Nu va aruncati din prima la inaltimi mare (exemplu: la vinclu)

Frica de a scoate o minge foarte puternica pe centru. Unii portari pur si simplu nu se baga la o minge puternica! Le e frica! Recunosc, si eu am unele momente in care ma feresc de acea minge! Dar am reusit sa trec peste asta!

1) Dati-va capul in jos, ridicati mainile si incordati mainile spre directia mingii! Asa poate veti scoate sutul (eu asa fac si imi iese de fiecare data)

Sfat: NU TE LASA INTIMIDAT DE NICI UN JUCATOR CARE VINE LA POARTA TA! IESI SPRE EL CU PICIOARELE SAU MAINILE INAINTE! DE ASEMENEA AI GRIJA SA NU TE ACCIDENTEZI!

Sper ca i-am ajutat pe cei care vor sa devina portari! Am sa mai continui articole de acest gen si in alte posturi!


In aceasta postare am sa va spun mai multe despre metodele prin care poti deveni un portar bun. Sa incepem! bafta

| Cristian_Toma_1996 a răspuns:

Si eu am intrebat de multe ori pe net acelasi luru si toate sfaturile pe care le-am primit le-am pus in practica si nu aparam ff bine, pana m-am enervat si cand suta cineva faceam ce simteam.si crede-ma am stat de cateva ori sa ma loveasca mingea ca sa imi dovedesc mie ca daca ma loveste o sa doara putin dar trece...pana la urma urmei e doar o minge. oricum acum de cand fac ce cred eu ca e bine sunt la echipa orasului meu (fcm HUSI) e in liga a 4-a si acum intra in liga a 3-a si eu cred ca fac fata

| extra99 a răspuns:

Pentru a deveni un portar mai bun trebuie sa joci fotbal, nu sa stai pe calculator si sa intrebi copii "cum sa devin un portar mai bun?"RASPUNSUL:
PRIN MULTA MUNCA!

| Portar12 a răspuns:

In primul rand este foarte mult de munca ore de exersat si multa transpiratie.Trebuie sa iti placa acest sport daca vrei sa ajungi bun nu sa te feresti de mingi laughing

| AnDdReY a răspuns:

Eu sunt portar la clubul la care joc si sunt portar si nu este greu cand plonjezi nu trebuie sa iti imaginezi ca te lovesti sau te zgarii sau alt ceva de genu' trebuie sa stai cu ochii pe mingie si daca vrei sa fi protejat cand aperi cumparati echipament de portar si incearca sa te antrenezi din greu pentru a fi portar ca nu este asa de usor SUCCES!

| Lazaar a răspuns:

Salut, daca vrei sa plonjezi si sa nu te doara incearca sa plonezi cu picioarele drepte, si trebuie sa fii foarte atent la minge, sa tii ochii pe ea, sa nu iti fie frica sa te arunci. Si eu eram asa, imi era frica sa plonjez, dar acum nu.