| 3lFiTzU a întrebat:

Intrebare : Vreau sa invat si baschet si breakdance dar nu vreau sa merg la cursuri ma refer dati-mi tutoriale de scheme de baschet si miscari de breakdance va rog,mentionez ca fac si cwalk dar vreau sa invat breakdance, si baschet pentru a ma inalta si a nu-mi mai lua bataie afara laughing, deci dati-mi tutoriale de scheme de baschet si breakdance, MULTUMESC cel mai bun tutorial castiga funda

Răspuns Câştigător
| CrazyTeenager a răspuns:

Inveti lucrurile de baza din tutoriale, cu greu si daca stii sa sortezi informatia dar in cadrul unui colectiv esti mai motivat sa inveti practic, decat daca te-ai uitat la un clip si repeti singur, si eu am invatat diverse lucruri pe cont propriu dar pe urma ca sa evoluez am concurat cu altii deoarece fara competitie nu faci nimic. Cu privire la breakdance incepe cu basic steps, handstand, basic freeze, tutoriale, filme demonstrative ai si tu trackere, youtube, google, la fel si la baschet basics throws. Daca ti-e lene sa te informezi mai bine te-ai lasa happy.

| BlackMillFan a răspuns (pentru CrazyTeenager):

Joci Basket?

| CrazyTeenager a răspuns (pentru BlackMillFan):

Uneori, mai mult practic breakdance-ul.

7 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Pau breakdance...te sfatuiesc sa mergi mai intai pe toprock daca vrei:
http://www.youtube.com/watch?v=XZHszfU65Es
Dupa ce castigi mai multa forta,(nu e treaba mea cum o faci)incerci si tu baby frezze, windmill si mai vezi tu.La baschet nu ma pricep de loc..asa ca nu am cu ce sa te informez invarte-ti mingea pe deget, arunc-o pe sub picior si prinde-o ce sa zic :))
BAFTA!

| Andrei2343434343434343 a răspuns:

Eu baschet am invatat din jocuri laughing Si afara practica cu 2-3 prieteni timp de 1 saptamana cam asa. Nu e asa greu sa inveti baschet, trebuie sa iti placa ce faci big grin

| BlackMillFan a răspuns:

Tutorial de baschet nu exista. Exista doar antrenament:)
Poti incepe cu http://www.youtube.com/......ttp?/watch
si http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Daca faci asta in fiecare zi timp de 30 zile, o sa te miri de cat de bine joci.:) Scrie pe youtube drerupt si uita-te la videourile lui ca sa inveti miscari. Nu trebuie sa fi inalt, ci sa fi tu. Cat despre breakdane nu stiu. sper c-am ajutat:)

| danielici0us a răspuns:

Breakdance-ul poti sa il inveti doar prin munca si muschi. Depinde la ce vrei sa tragi, power sau footwork. Fara cursuri si antrenamente acasa nu ai cum sa inveti.