| Fillaide a întrebat:

M-am hotarat ca de maine sa merg in fiecare dimineata sa alerg.Cam cat timp ar fi normal sa alerg pentru inceput? Dupa ce vin de la alergat pot sa mananc, sau sa beau ceva? Si daca continui asa in fiecare zi, cam in cat timp se vad rezultate? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| sonia7026 a răspuns:

Ar fi bine sa alergi in jur de 20-30 minute in fiecare zi.Rezultatele se vor vedea cu siguranta in cateva zile.Te vei simti mai bine, vei avea mai multa energie si musculatura ti se va tonifia. Dupa ce vii de la alergat nu este bine sa mananci, doar ai putea sa bei apa, dar nu prea rece. Poti manca dupa aproximativ 2 ore. Sper ca te-am ajutat!happy

8 răspunsuri:
| soraluisatan a răspuns:

Pai eu alergam seara cate 20 de minute.dar am vb cu un instructor si mi a zis sa alerg 30 -40 minute.la mine s au cunoscut rezultatele in 2-3 satamani(muschiul gambei era foarte incordat), iar cam intr o luna s a dezvoltat si muschiul.depinde si de organismul fiecaruia!

| iuli a răspuns:

Fiind incepatoare, ar trebui sa incepi cu cate 20 de minute pe zi. Dupa aceea, poti sa cresti durata la 40 de minute. Nu uita ca trebuie sa inspiri pe nas si sa expiri pe gura.
Poti sa bei putina apa, insa sa fie neaparat la temperatura camerei. Daca bei apa rece, din frigider, risti sa te alegi cu o durere de gat.

| Allyţu a răspuns:

Sa sti ca s eu am inceput de astazi sa alerg am alergat 15 min dupa m-am aodihnit si am mai facut o tura de 15 min in timp ce alergi poti sa bei si 1.5 l de apa.Cand am ajuns acasa m-am odihnit si dupa o jumatete de ora am inceput sa mananc.big grin
Bafta!

| crysstyann a răspuns:

Pai poti incepe cu 30 minute apoi tot mai mult 40 minute pana la o ora in functie de cat poti tu sa alergi, iar dupa ce vi de la alergat este bine sa bei apa sau orice vrei tu pentru ca corpul pierde apa cand alergi cat despre mancat poti manca dar putin de tot ca altfel pui la loc ce ai pierdut prin alergat daca mananci mult nu sa ai rezultate inca ceva alearga 2 zile si a treia fa o pauza tot asa iar rezultate nu stiu exact in cat timp depinde de tine dar eu cred ca intr-o luna doua o sa obtii rezultate.

Răspuns utilizator avertizat
| andreeadragutza22 a răspuns:

Pai ar cam trebuie cum spun si medici 30 de minute in fiecar e zi tu poti s alergi 5 sau 10 minute maxim 30 daca poti cand ajungi dupa ce termin ide alergat. cand ajungi ea apa multa si multe fructe. si cam dupa 1 sap se vad rezultatele sau chiar si dupa 3 zile depinde de organism. sper ca te-am ajutat funda?

| andreeadragutza22 a răspuns:

Pai ar cam trebuie cum spun si medici 30 de minute in fiecar e zi tu poti s alergi 5 sau 10 minute maxim 30 daca poti cand ajungi dupa ce termin ide alergat. cand ajungi ea apa multa si multe fructe. si cam dupa 1 sap se vad rezultatele sau chiar si dupa 3 zile depinde de organism. Sper ca te-am ajutat funda?

| coloor a răspuns:

Pai pentru inceput ar fi indicat sa alergi cam 15-20 minute pe zi, apoi cam 30-35 de minute.Indicat ar fi sa nu mananci imediat dupa ce alergi si mai bine astepti aproximativ 10 minute. Rezultatele se observa in ceva timp happy bafta!