| Ralucaaa6 a întrebat:

Hey TPUhappy!, Tocmai citeam pe wfan.ro comentariul unui fan "nemultumit" la retragerea lui Chris Jericho, care zice cam asa: "Ma doare fix in p. a ca s-a retras cineva din wrestling. Este o mare prostie wrestlingul!", Cum vi se pare?rolling on the floor, ...Deci, de aici ar trebui sa inteleg ca wrestlingul este o prostie, ca sutele de milioane de fani din intreaga lume sunt prosti si ca o afacere de cateva miliarde de dolari e si ea "proasta/stupida"?{Si daca "DA", acel fan de ce mai citeste `stirile` din wrestling, sau de ce mai intra pe acel site?!}, sau ce ar trebui sa inteleg?oh go on... Dau si funda[apropo intrebarea este pentru fani nu pentru cei care nu inteleg despre ce vorbesc].

Răspuns Câştigător
| wweedgecator a răspuns:

Wrestlingul nu este doar un sport este un mod de viata. Acei oameni sunt niste atleti care chiar daca este trucat sau nu isi risca viata executand acele manevre. Eu cred ca cei carora nu le place wrestlingul sa nu mai citeasca stirile despre acest sport sau chiar sa nu mai intre pe vreun site legat de wrestling. Eu unul nu pot nici acum sa cred ca a plecat Edge preferatul meu.

| NuDauFunda a răspuns (pentru wweedgecator):

Plecarea lui Edge m-a facut sa nu mai caut in fiecare saptamana meciurile si rezultatele recente. Acum intru la 3-4 saptamani sa vad cine mai e in posesia centurilor.

6 răspunsuri:
| NuDauFunda a răspuns:

Wrestlingul are atuurile lui. Cand esti mic e foarte interesant, cand cresti si aflii ca totul e fake isi pierde culoarea. Sunt putini cei care raman fani impatimiti si dupa ce trec de 18-20 de ani. Nu e prostie, dar, dupa parerea mea, trebuie' sa ai nervi tari sa poti rezista un show intreg. Mai descarcam si eu cate-un show acum 1-2 ani, dar pentru feud-uri, ca luptele in sine mi se par groaznic de plictisitoare si rezultate foarte usor de anticipat. Acum nu mai pot deloc.

| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună!
Ştii... la asta mă gândesc şi eu.rolling on the floor dacă i se pare o prostie ce citeşte, adică e o chestie.
Baftă!

| selenahermy a răspuns:

Eu sunt de acord cu el. Wrestling = cea mai mare porcarie din lumel.
Eu stiu ce vorbesc, dar prostie aia de "sport" este o regie prosteasca pe care se da bani grei.
Nu te supara dar asta este realitatea

| Ralucaaa6 explică (pentru selenahermy):

Ti se pare tie ca eu am zis ca wrestlingul nu e fals?, si nu e deloc o prostie de "sport"[cum a zis si wweedgecator: "Wrestlingul nu este doar un sport este un mod de viata. Acei oameni sunt niste atleti care chiar daca este trucat sau nu isi risca viata executand acele manevre."], ...si "sti ce vorbesti"? ok ce intelegi tu prin "wrestling"?{daca vrei sa raspunzi ca mai sus, las'o balta}

| maryse_9270 a răspuns:

Deci, nu sunt singura fata care ma uit la wrestling!:X...(apropo si pe mine ma cheama Ralucahee hee" Nu, din asta ar trebui sa intelegi ca atunci Jericho era nervos si ca si-a pierdut cumpatul...in plus e destul de stresat in ultima vreme cam pierde meciurile.preferatul meu e John Morrison al tau?

Întrebări similare