| sceptic a întrebat:

Incep sa devin dependenta de o mica mare echipa de fotbal(liga 1), ce-i drept tine de mult chestia asta.Si pentru mine e mai mult decat o echipa preferata.Nu spun ce echipa sa evit raspunsurile de genu "m#^e". Tota lumea vede ciudat legatura asta dintre fotbal si mine (pentru ca sunt fata)Nu ma pot abtine sa nu merg la meciuri, sa cant, sa injur, sa tip. Vreau sa o las mai moale, dar cum? Deja rasismul unora ma depaseste.

6 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Tine-o tot asa /da sa nu injuri steaua

| sceptic explică:

Tip de fericirebatting eyelashes Şi înjur când nu e corect. Des înjur in grup, nu singura laughing

| sceptic explică:

FCSB,eu înjur arbitri laughing

| Misha_1025 a răspuns:

Atata timp cat folosesti "dulcegariile" pe stadion nu e nici o problema insa pe strada in afara meciurilor nu e frumos nici pentru un barbat. Nu e vorba de rasism ci de incultura acelor pirtzuri de oameni care se cred miezul de la covrig. Pune totul la fund si vezi-ti de ale tale.

| Thea a răspuns:

Dac tie iti place fodbalul nu e nici o problema,inseamna ca esti o tipa rebela, cu capul pe umeri, si care nu va depinte niciod
ata de un barbat.dar faza in juratul si ipatul la meciuri si probabul si pe strada...chiar e necesar...sunt sigura ca te poti aptine de la asta. daca tipi si te schimonosesti in nici un caz nu dovedesti ca esti mai fan mai mare decat ceilalti fani, care probabil isi iubesc echipa preferata la fel de mult ca si tine dar care nu tipa si injura in gura mare in stadion.prin asta dovedesti cat de obsedata esti.dar nu ca echipa ta preferata sa castige ci ca nu cumva mandria ta sa se pateza prin pierdera lor.
apropo, nu cred ca cei de care ai spus ca te iau inn batjocorafac asta din cauza hobiului tau ca sa zic asa ci pentru comportamentul tau
P.S. sper ca te-am ajutat si nu consideri ca team insultata prin ceea ce am spus laughing))

| Airs a răspuns:

De ce sa te opresti cand asta simti? te admir

Întrebări similare