| Afsdghvcs a întrebat:

Îți poate cădea părul din cauza Creatinei, vreau să răspundă doar cei care au luat?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Whitesnake99 a răspuns:

Tu chiar crezi ca "expertii in fitness" de aici au suficienta experienta ca sa iti spuna daca le-a cazut parul de la creatina? Caderea parului poate avea n cauze, mai ales dupa ce depasesti 20 de ani. Astfel incat e aproape imposibil sa identifici care factor a contribuit cel mai mult si a avut cel mai mare impact. De ce nu te apuci frumos sa te documentezi pe niste site-uri de specialitate, jurnale medicale si alte surse despre efectele secundare ale creatinei si incidenta lor? Sunt convins ca vei gasi niste raspunsuri mult mai pertinente decat ce o sa-ti raspunda aici Gigel care crede ca i-a cazut parul de la creatina dar de fapt el avea predispozitie genetica sau ce o sa-ti raspunda Marcel care poate mai ia si Roacutane pentru acnee care si ala cauzeaza o cadere temporara a parului, dar in acelasi timp ia si creatina si nu mai stie de la care din ele ii cade. Intelegi unde bat?

| aXy99 a răspuns (pentru Whitesnake99):

Daca stii ce este creatina si cum functioneaza ea, atunci stii ca nu are nicio treaba cu caderea parului.

| Dddonkey a răspuns:

Nu stiu cine ti a spus ca o sa traiesti vesnic, dar poate imabtranesti.
Nu stiu de creatina(de asta am raspuns) dar stiu ce am incercat si functioneaza, este uleiul de ricin. Daca te intereseaza incearca ceva sanatos, organic, si cum faci aplici pe degete si faci masaj pana iese fum big grin. Cand te plictisesti mai lasi ca pielea capului sa traga ricinul.
Poti lasa si peste noapte daca vrei, dar trebuie sa porti o caciula sau ceva ca produsul pateaza, este un ulei mai gras care ajuta la regenerare si cresterea parului.

| Edwards2017 a răspuns:

Exclus!