| Feri5 a întrebat:

La brațe și piept sunt slab. La picioare arăt mediu. Cum aș putea să-mi mai "îngraș" brațele și pieptul? Adică să pun mai multă masă musculară.

3 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Foloseste o centura la brau si astfel totul efortul depus se va duce in partea de sus a corpului si mai putin in picioare. tips

| Sekim a răspuns:

Ceea ce vrei tu nu se poate, deoarece e imposibil sa cresti in greutate doar intr-un anumit loc. Cand intri in surplus caloric vei pune grasime si masa musculara ( in functie de cat de mare este surplusul ), dar, nu doar intr-un loc, ci pe tot corpul in mod egal. Din ce spui tu acolo, pot sa pun pariu ca ai destul de multa grasime pe picioare si creeaza impresia ca sunt destul de mari. Ceea ce iti recomand eu, apuca te de sala si antreneaza te in mod egal pentru toate grupele musculare. In functie de scopurile tale, poti face bulk la inceput sau cut. Poti face cut ca sa vezi exact cum arati cu mai putina grasime, sau bulk ca sa pui masa musculara si grasime ( dupa o perioada de bulk, oricum trebuie sa faci cut pentru a scapa de grasime )

| Dishka a răspuns:

Mergi la sala pentru a pune masă musculară.